Libnet.ro
UNICEF

14:45

Guvernul vrea sa transfere Loteria Romana la Ministerul Economiei

România Liberă România Liberă,
Guvernul vrea sa transfere Loteria Romana la Ministerul Economiei

Compania Loteria Romana din cadrul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, aflat in subordinea Ministerului Finantelor, ar putea fi trabnsferata la Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu mediul de afaceri, printr-o ordonanta de urgent . continuă pe România Liberă

Loteria Romana trece din subordinea lui Dacian Ciolos in cea a Ministerului Economiei

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta elaborat de Guvern, Loteria Romana va trece din subordinea premierului Dacian Ciolos in cea a ministrului Economiei, Costin Borc, potrivit.

Loteria Romana trece din subordinea premierului in cea a Ministerului Economiei

Loteria Romana va trece din subordinea premierului Dacian Ciolos in cea a ministrului Economiei, Costin Borc, prevede un proiect de ordonanta de urgenta elaborat de Guvern.

Guvernul vrea sa alunge birocratia: Documentele se vor trimite institutiilor in format electronic, iar plata unor taxe se va face online (VIDEO)

Copiile legalizate la notar vor deveni istorie! Guvernul vrea sa alunge birocratia din institutii si a pus la punct un proiect de ordonanta de urgenta, informeaza B1 TV. Se vor primi documente si in.

Loteria Romana da vina pe mass-media pentru scaderea afacerilor si a profitului din 2015

Profitul net al Loteriei Romane s-a prabusit anul trecut de peste cinci ori, la 18,7 milioane lei 4,2 mil. euro), iar cifra de afaceri neta s-a redus cu aproape 9%, la 756,6 milioane lei 170,2 mil. euro), compania precizand, pentru News. ro, ca aceste.

Training in nunti si botezuri, sub obladuirea Ministerul Economiei

Centrul de Pregatire a Personalului din Industrie de la Busteni, subordonat Ministerului Economiei, a devenit loc de relaxare la piscina, sauna sau fitness, scrie Jurnalul National. Desi pe hartie a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )