Libnet.ro
UNICEF

07:00

in ce hal a ajuns Sylvester Stallone dupa moartea mamei sale! Actorul abia mai poate fi recunoscut

Playtech Playtech,
in ce hal a ajuns Sylvester Stallone dupa moartea mamei sale! Actorul abia mai poate fi recunoscut

Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, a murit pe 22 septembrie, la 98 de ani, in somn. Actorul a avut toata viata grija de ea ca de o regina, a povestit Frank Stallone, fratele vedetei. intamplarea nefericita pare ca l-a marcat pe celebrul star. Surprins la filmarile peliculei Samaritan, in Atlanta, acesta arata sfarsit, carunt . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei sale! Cum a visat-o pe Ionela, chiar inainte de aceasta zi

Anamaria Prodan retraieste unul din cele mai grele momente din viata sa decesul mamei ei. Cunoscuta impresara i-a facut parastas celei care i-a dat viata, asa cum arata datinile. Cum a visat-o pe Ionela Prodan in acea zi? Ce mesaj i-a transmis Anei? Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei. A pomenit-o intr-un cadru restrans .

Liderii clanului Duduianu, bagati in spital unul dupa altul. Ce se intampla, de fapt, dupa moartea lui Emi Pian

Odata cu disparitia lui Emi Pian, clanul Duduienilor a inceput sa piarda din influenta. Ba mai mult de-atat, celelalte clanuri rivale au inceput sa-i inghesuie pe unde-i prind. Evenimentele din ultima perioada dovedesc asta. Liderii clanului Duduianu, bagati in spital unul dupa altul in ultima vreme in presa romana au tot aparut materiale prin care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )