Libnet.ro
UNICEF

01:05

Haos la metrou: Calatorii au fost evacuati la statia Dristor dupa ce dintr-o garnitura a inceput sa iasa fum. Circulatia este ingreunata pe doua magistrale (VIDEO)

B1 B1,
Haos la metrou: Calatorii au fost evacuati la statia Dristor dupa ce dintr-o garnitura a inceput sa iasa fum. Circulatia este ingreunata pe doua magistrale (VIDEO)

Probleme luni dimineata la metrou intr-o ora de varf pentru traficul din Bucuresti! Toti calatorii de la statia Dristor au fost evacuati dupa ce dintr-o granitura a inceput sa iasa fum, conform ISU. continuă pe B1

Incident la metrou. Calatorii, evacuati din statia Dristor 1

Calatorii au fost evacuati, luni dimineata, de la statia de metrou Dristor, dintr-o garnitura din care iesea fum, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Garnitura a fost tractata fara.

Circulatia cu metroul, blocata pe doua magistrale din cauza unei probleme tehnice la un tren, in statia Dristor

Circulatia metroului este blocata pe magistralele Republica - Dristor 2 si Preciziei - Anghel Saligny din cauza unei degajari de fum la un tren in statia Dristor. Initial, informatiile obtinute de la pasageri indicau drept cauza a blocarii circulatiei o sinucidere.

Incident la metrou. Calatorii, evacuati din statia Dristor 1. Reactia Metrorex

Update: Metrorex informeaza publicul ca astazi,11 februarie a. c. , in intervalul 08:00 - 08:20, trenurile de metrou au circulat cu intarzieri fata de graficul normal de circulatie. intr-unul din trenurile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )