Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harta interactiva a tarilor din Uniunea Europeana dupa densitatea retelei de autostrazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harta interactiva a tarilor din Uniunea Europeana dupa densitatea retelei de autostrazi

Olanda este cea mai dezvoltata tara din Europa ca infrastructura, cu o densitate a retelei de autostrazi de 74 km la 1. 000 km2, urmata de Belgia cu 58 km la 1. 000 km2. continuă pe Wall-Street Ro

Harta interactiva a tarilor din Uniunea Europeana dupa densitatea retelei de autostrazi

Olanda este cea mai dezvoltata tara din Europa ca infrastructura, cu o densitate a retelei de autostrazi de 74 de kilometri la 1. 000 km2, urmata de Belgia cu 58 de kilometri la 1. 000 km2.

David Cameron o avertizeaza pe Angela Merkel: Daca nu primesc ce am nevoie, ma voi gandi la iesirea din Uniunea Europeana

David Cameron, premierul Marii Britanii, a avertizat Uniunea Europeana ca este pregatit sa scoata tara din bloc. Daca nu primesc ce am nevoie, nu exclud nimic, spunea Cameron cu cateva zile inainte de a se intalni la Londra cu cancelarul german Angela Merkel, noteaza Daily Mail.

Leul devine victima colaterala a problemelor economice din Uniunea Europeana

Leul s-a depreciat luni in raport cu euro, cotatia oficiala urcand la 4,4973 lei/euro, pe fondul unui trend traditional de inceput de an, dar si al temerilor legate de economia Greciei. in plus, cursul pentru dolar a crescut cu aproape 9 bani, la 3,7742 lei/dolar, ca urmare a intaririi monedei americane pe pietele externe in raport cu euro.

Trei sferturi dintre beneficiari si-au ridicat pachetele cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana, in primele doua saptamani de distributie

In cifre, este vorba despre 10. 300 de beneficiari, care au intrat deja in posesia pachetelor cu ajutoare alimentare de la comunitatea europeana, conform programului POAD 2014.

Una din cele mai PUTERNICE tari isi pregateste IESIREA din UE: Va avea loc cat mai curand

Premierul britanic David Cameron vrea ca referendumul asupra apartenentei tarii la Uniunea Europeana sa aiba loc cat mai curand. Cameron a promis sa organizeze o asemenea consultare in cazul in care ramane.

Celebrul actor Bradley Cooper, fotografiat la metroul din New York, dupa ce jucase pe Broadway

In ciuda castigurilor enorme pe care le are, actorul american Bradley Cooper a fost fotografiat, duminica, utilizand transportul in comun dupa o reprezentatie pe Broadway, relateaza dailymail. co. uk. Actorul in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )