Libnet.ro
UNICEF

05:00

Hexi Pharma anunta ca isi inchide fabrica si firma si ca isi cere scuze

Hotnews Hotnews,
 Hexi Pharma anunta ca isi inchide fabrica si firma si ca isi cere scuze

Hexi Pharma, compania aflata in centrul scandalului privind dezinfectantii diluati, anunta intr-un comunicat ca toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp si ca fabrica si firma si-au incetat deja activitatea, fiind demarate procedurile legale pentru inchidere. Mai mult, compania isi cere scuze si spune ca isi doreste ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede. continuă pe Hotnews

Hexi Pharma isi cere scuze! Ce masuri a luat compania, dupa ce Guvernul a confirmat ancheta legata de dezinfectantii diluati

Firma Hexi Pharma anunta ca a demarat deja procedurile legale pentru inchidere si ca isi va retrage toate produsele de pe piata, precizand ca in urma rezultatelor anuntate miercuri pe pr.

Hexi Pharma isi cere scuze si se retrage definitiv

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor din spitale, a anuntat ca va retrage de pe piata toate produsele si ca fabrica din Mogosoaia si firma si-au incetat deja activitatea. Toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp, fabrica si firma si-au incetat deja activitatea si au demarat de ieri procedurile legale pentru inchidere, se arata intr-un comunicat al companiei.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Politia a ridicat de la Spitalul Socola documente financiare in legatura cu dezinfectantii de la Hexi Pharma

Reprezentanti de la Politie si Sanepid au ridicat de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi o serie de documente financiare in legatura cu firma de dezinfectanti Hexi Pharma.

Hexi Pharma le cere scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut fi afectate de dezinfectantii diluati: Ne dorim ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede

Hexi Pharma a cerut scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut suferi de pe urma infectantilor diluati, dupa ce Guvernul a facut publice datele din testele solutiilor companiei, vandute in.

FOTO. Hexi Pharma a cerut intrarea in insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

FOTO. Hexi Pharma a cerut FALIMENTUL. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, falimentul. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

Fosta sotie a patronului Hexi Pharma sustine ca a fost batuta de acesta: Instanta a hotarat ca fetita sa ramana in grija tatalui

Fosta sotie a patronului de la Hexi Pharma, firma care livra dezinfectanti diluati, sustine ca a fost batuta de Dan Condrea. Dupa ce au divortat in anul 2011, fetita i-a fost incredintata tatalui,.

UPDATE. Proprietarul Hexi Pharma, Alexandu Condrea, audiat de procurori

Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a venit, marti, la Parchetul General, in dosarul privind dezinfectantii diluati. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )