Libnet.ro
UNICEF

10:45

Hillary Clinton se afla in centrul unui scandal urias. A fost audiata de FBI

Antena3 Antena3,
Hillary Clinton se afla in centrul unui scandal urias. A fost audiata de FBI

Candidata democrata la alegerile prezidentiale americane Hillary Clinton a fost audiata sambata de politia federala americana FBI) in cadrul anchetei legate de utilizarea unui cont de e-mail si a un. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2016. Distanta dintre Donald Trump si Hillary Clinton se reduce

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, potrivit unui sondaj publicat miercuri si citat de AFP.

Alegeri SUA. Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate

Distanta intre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump se reduce, potrivit unui sondaj publicat miercuri. Astfel, sondajul national efectuat de universitatea Quinnipiac atribuie 42 % din intentiile de vot fostei secretar de stat, in timp ce miliardarul este creditat cu 40 % dintre ele .

Hillary Clinton , audiata de FBI in ancheta privind utilizarea emailului privat

Candidatul democrat pentru alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a fost audiata sambata dimineata de catre politia federala americana FBI in cadrul anchetei asupra utilizarii adresei private de email in perioada in care a fost secretar de stat, a informat un purtator de cuvant intr-o declaratie de presa, potrivit AFP.

O statuie a lui Hillary Clinton a fost dezvelita in Albania

Un bust al candidatei democrate la presedintia SUA Hillary Clinton a fost dezvelit in orasul Saranda, in sudul Albaniei, un omagiu adus fostului secretar de Stat american pentru promovarea acestei tari pe scena internationala potrivit unor oficiali, relateaza The Associated Press.

Donald Trump a folosit Steaua lui David intr-un mesaj in care o ataca pe Hillary Clinton

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump a postat sambata pe Twitter o imagine cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, alaturi de o bancnota de 100 de dolari si Steaua lui David, imaginea fiind insotita de mesajul cel mai corupt candidat care a existat vreodata!. Masajul a provocat uimire si critici pe platformele de socializare, informeaza Reuters.

Hillary Clinton, interogata de FBI in scandalul e-mailurilor

Politia federala americana FBI) a interogat-o sambata pe Hillary Clinton, candidata democrata la Casa Alba, in cadrul anchetei cu privire la folosirea mesageriei personale pe cand era secretar de Stat .

Procurorul General al SUA isi ia mainile de pe scandalul informatic al lui Hillary Clinton

Procurorul General al Statelor Unite ale Americii, Loretta Lynch, a refuzat responsabilitatea de a decide daca Hillary Clinton, candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, va fi acuzata in dosarul.

Sondaj alegeri prezidentiale SUA: Hillary Clinton si Donald Trump, aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor

Lupta pentru fotoliul prezidential dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump este tot mai stransa, cei doi sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor,.

intalnire privata Bill Clinton - Loretta Lynch, in momentul in care Hillary Clinton face obiectul unei anchete federale

O intalnire privata intre fostul presedinte american Bill Clinton si ministrul justitiei Loretta Lynch a provocat temeri legate de un posibil conflict de interese intrucat Hillary Clinton, sotia fostului lider la Casa Alba, face obiectul unei anchete federale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )