Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hodor din Game of Thrones vine la Untold

România Liberă România Liberă,
Hodor din Game of Thrones vine la Untold

Cel mai mare festival muzical din Europa, Untold, atrage vedete din intreaga lume. Printre cei care vor lua parte la festivalul clujean se numara si actorul irlandez Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul Game of Thrones. continuă pe România Liberă

Kristian Nairn, actorul care-l joaca pe Hodor in Game of Thrones, va fi DJ la Untold

Kristian Nairn, actorul care-l interpreteaza pe indragitul personaj Hodor in cel mai bine cotat serial al ultimilor ani, Game Of Thrones, va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa. Untold va avea loc intre 4 si 7 august, la Cluj-Napoca, iar la editia din 2016 pe scenele festivalului vor urca, printre altii, cei cinci regi ai muzicii electronice: Dimitri Vegas Like Mile, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren si Tiesto. *Vezi programul complet al festivalului in articol.

FOTO Care este cel mai bun animal de companie - studiu; Top 25 animale ce pot fi domesticite

O echipa de experti in ingrijirea animalelor de la Universitatea Wageningen din Olanda sunt de parere ca iubitorii de animale ar trebui sa ia in considerare si animalele salbatice atunci cand vine vorba despre alegerea unui animal de companie. In mod surprinzator nici cainii si nici pisicile nu se afla printre primele 25 de pozitii ale topului realizat de acestia pentru cel mai potrivit animal de companie.

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

Incepe cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane din 2016. Participa 2 000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

Sea Shield 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, incepe luni in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. Timp de cinci zile, 1 000 de militari romani si 1 000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare.

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )