Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horia Tecau a iesit in sferturi, la dublu, la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau a iesit in sferturi, la dublu, la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a parasit turneul de la Miami in faza sferturilor de finala. continuă pe Online Sport

ATP Miami: Horia Tecau, eliminat in sferturi la dublu

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost eliminata in sferturi, la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, informeaza Mediafax. Tecau.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit, marti dimineata, cel mai bun meci al sau din 2015 si a eliminat-o pe Flavia Pennetta in optimile de finala la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Iata mai jos ce a declarat campioana noastra.

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com. Williams a invins-o in.

Monica Niculescu, ELIMINATA in sferturile de la Miami Open

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari. Niculescu.

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturile de finala de la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, potrivit Mediafax.

ATP Miami: Horia Tecau lupta in aceasta seara pentru calificarea in semifinale

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela in aceasta seara cu dublul John Isner/Sam Querrey ambii SUA) pentru calificarea in semifinalele turneului Masters de la Miami.

Horia Tecau si Rojer au fost eliminati in sferturile turneului de Masters 1000 de la Miami

Miami 2015. Horia Tecau si coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 4, au fost eliminati, in sferturile turneului Miami Open.

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )