Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horia Tecau a ratat calificarea in finala probei de dublu mixt, la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau a ratat calificarea in finala probei de dublu mixt, la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a pierdut partida impotriva cuplului american Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan, cap de serie numarul 2, in semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros, scor 6-4, 3-6, 8-10. continuă pe Adevărul

Horia Tecau, eliminat in semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a ratat, miercuri, calificarea in finala probei de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al.

Horia Tecau, eliminat in semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a ratat, miercuri, calificarea in finala probei de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al.

Horia Tecau joaca miercuri in semifinalele probei de dublu mixt, la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) va juca, miercuri, impotriva cuplului american Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan, cap de serie numarul 2, in semifinalele probei de dublu mixt de la Roland.

Roland Garros: Tecau si Srebotnik, in semifinalele probei de dublu mixt

Perechea romano-slovena Horia Tecau/Katarina Srebotnik s-a calificat in semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, luni, dupa ce a invins cuplul Robert Lindstedt Suedia)/Maria Jose Martinez Sanchez Spania), cu 6-3, 6-2, potrivit Agerpres.

Perechea Tecau/Srebotnik in semifinalele de dublu mixt, la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, luni, in semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Tecau si Srebotnik au.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros. Pentru Horia Tecau este cel mai bun rezultat din cariera pe zgura de la Paris.

Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Roland Garros dupa ce au invins dublulMergea/Bopanna

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-3, 6-7 7), 6-3, de cuplul romano-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numarul opt.

Horia Tecau s-a calificat in semifinala probei de dublu mixt de la Roland Garros

Horia Tecau s-a calificat in semifinale la Roland Garros, la dublu mixt. impreuna cu Katarina Srebotnik au invins cuplul Lindstedt / Maria Jose Martinez Sanchez cu 6 - 3, 6 2. in turul urmator, tenismenul ro.

Roland Garros: Horia Tecau joaca marti in sferturile de finala ale probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, va juca marti impotriva cuplului Vasek Pospisil/Jack Sock Canada/SUA), favorit 2, in sferturile de finala ale probei de dublu de la.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei masculine de dublu

Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, scrie Agerpres. Perechea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )