Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP Casandra. Ce spun astrele pentru 2020

Antena3 Antena3,
HOROSCOP Casandra. Ce spun astrele pentru 2020

Casandra prezinta previziunile astrologice pentru anul 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mercur Retrograd, amenintarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit

2020 se anunta a fi un an complicat. An bisect, cu 366 de zile, cu sase eclipse si o luna neagra ce se arata la nivel astral, anul ce tocmai a inceput va aduce tensiuni si decizii greu de luat pentru multi dintre nativii horoscopului.

Horoscop saptamana 6-12 ianuarie 2020. E un moment foarte important in viata Gemenilor

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 6-12 ianuarie 2020; in aceasta saptamana vor avea loc Luna plina in Rac si cu eclipsa lunara, Uranus iese din retrograd dar si celebra conjunctie dintre doi mari grei indepartati Saturn-Pluto 2020. Suntem pregatiti ? Exista o presiune astrala care transmite : acum ori niciodata ! Este timpul sa dam startul cu adevarat pentru acest an.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Leii trebuie sa aiba rabdare, Capricornii trebuie sa faca mai mult sport

Iata pentrusaptamana 6-12 IANUARIE 2020 mesaje noi indrumatoare, calauzitoare si pline de inspiratie de la fiintele angelice care vegheaza asupra noastra, in particular asupra fiecarei zodii. In jurul nostru este plin de zane, chiar daca ochiul uman nu le vede.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 8 ianuarie. Scorpionii trebuie sa fie curajosi, Fecioarele trebuie sa petreaca mai mult timp afara

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 8 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 ianuarie. Berbecii sunt atenti la vise, Racii trebuie sa isi asculte inima

Iata pentru MIERCURI 8 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 7 ianuarie. Berbecii au parte de bucurie, Leii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 7 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 ianuarie. Taurii trebuie sa creada, Fecioarele trebuie sa se concentreze pe sanatate

Iata pentru MARTI 7 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legile bugetelor de stat si de asigurari sociale pe anul 2020, pentru care guvernul Ludovic Orban si-a asumat raspunderea.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2020: Razboaie, demiterea lui Trump si sfarsitul lumii

Nostradamus a prezis ca in 2020 va incepe al Treilea Razboi Mondial. Marele om va fi lovit in plina zi de un fulger, a scris Nostradamus.

ICCJ a stabilit completurile de cinci judecatori pentru 2020

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat, luni, ca a fost stabilita functionarea in cadrul instantei supreme, in cursul anului 2020, a doua completuri de cinci judecatori in materie civila si a doua completuri de cinci judecatori in materie penala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3167 seconds )