Libnet.ro
UNICEF

15:45

HOROSCOP SAGETATOR pentru toata primavara, cu Minerva. Sunteti aproape de o promovare, aveti nevoie de o masina noua

Antena3 Antena3,
HOROSCOP SAGETATOR pentru toata primavara, cu Minerva. Sunteti aproape de o promovare, aveti nevoie de o masina noua

Evaluarea de inceput de an a mers bine si acum te bucuri de o crestere a statutului profesional. Competentele tale manageriale au fost remarcate si pot fi compensate ca o crestere sau. continuă pe Antena3

Luna Noua FACE RAVAGII! Citeste acest HOROSCOP EVENIMENT pentru a afla cum sa te aperi

Vineri 5 aprilie 2019 are loc prima Luna Noua a noului an astrologic ce a inceput dupa echinoctiul de primavara si o data cu intrarea Soarelui in Berbec. Luna Noua este in Berbec. In fiecare an, Berbecul da startul nu.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru toata luna aprilie. Tigrii au parte de romantism, Sobolanii au parte de multe oportunitati

Zodiacul chinezesc pentru luna APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii.

HOROSCOP weekend pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au zile pline de optimism, Gemenii simt magia din aer

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale: HOROSCOP BERBEC 21 martie 20 aprilie) HOROSCOP Noi zile pline de optimism incep sa rasara si saptamanile din spate dispar in neg.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )