Libnet.ro
UNICEF

15:01

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Playtech Playtech,
Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are . continuă pe Playtech

Horoscop zodii 2020. Care sunt persoanele cel mai greu de iubit

In astrologie exista patru elemente, fiecare fiind specific mai multor nativi: Foc, Pamant, Aer si Apa. Elementul care apartine zodiei tale descrie unele aspecte ale personalitatii tale si chiar modul in care vezi viata sau te manifesti in dragoste. Horoscop 2020: zodiile greu de iubit Ferioara Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai exigenti cand vine .

Horoscop dragoste 2020. Top 3 cele mai pasionale zodii. Te innebunesc in dormitor

Specialistii au indicat care sunt cele mai pasionale zodii dintre cei 12 nativi. Care sunt cei care sunt plini de spontaneitate in dormitor si iti pot oferi o noapte de vis? Horoscop dragoste 2020. Cele mai pasionale zodii Multe zodii te pot face sa te simti bine, dar nu la fel de bine precum ar .

Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august 2020. Care sunt valutele pentru azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar pentru azi, 19 august. Care sunt cotatiile pentru miercuri si cat este Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru ziua de miercuri, 19 august. Noile cotatii ale .

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Atentie, soferi: cele mai bune masini pe benzina si motorina. Surpriza momentului vine de la Dacia

Parerile despre Dacia nu sunt mereu dintre cele mai bune. Dar e important sa afli cat mai multe pareri ca sa stii ce alegi. Daca esti sofer, cu siguranta te intereseaza in mod direct.

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi

Evenimentele petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt cu adevarat demne de film. Si multe filme s-au facut pentru a documenta anumite momente ale ingrozitoarelor lupte. Marile.

Ferma 2020. Secretele concurentilor din echipa Orasenilor. Ce s-a aflat acum

Au crescut la oras, iar viata lor a fost legata de confort si tehnologie. Iata care sunt cele mai frumoase amintiri care i-au format, dar si ce secrete ascund acestia. Secretele concurentilor din echipa Orasenilor Astfel, Paul Diaconescu nu uita lectiile primite de la bunici, dar si modul in care a simtit libertatea pentru primaa .

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania.

Ce filme si seriale apar pe Netflix in septembrie 2020

Daca esti abonat al unuia dintre cele mai populare servicii de movie streaming din lume la momentul actual, iata ce filme si seriale vei putea urmari pe Netflix in luna septembrie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )