Libnet.ro
UNICEF

19:30

Horoscop zilnic, 11 august 2015. Scorpionul este coplesit de tristete

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 11 august 2015. Scorpionul este coplesit de tristete

Horoscop zilnic, 11 august 2015. O zi in care Berbecii realizeaza ca nu se pot baza pe sustinerea rudelor si prietenilor, in timp ce nativii din Scorpion sunt atat de obositi incat si-au pierdut pofta de viata. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 10 august 2015. Pestii au o zi foarte norocoasa

Horoscop zilnic, 10 august 2015. Gemenii trebuie sa profite azi de energia pe care o au, iar Fecioarele sunt coplesite de numeroasele sarcini profesionale care li se dau si nici cu partenerii nu se pot intelege prea bine.

Horoscop zilnic, 9 august 2015. Nativii din Leu intarzie la intalnirea cu persoana iubita

Horoscop zilnic, 9 august 2015. Taurii au probleme serioase din cauza impulsivitatii care ii caracterizeaza, iar Fecioarele devin furioase, simt nevoia sa se impuna in fata tuturor.

Horoscop zilnic, 8 august 2015: Racul isi ascunde sentimentele de persoana iubita

Horoscop zilnic, 8 august 2015. Majoritatea nativilor trebuie sa isi tempereze reactiile. Acestea i-ar putea baga foarte usor in probleme.

HOROSCOP 11 august: Gemenii petrec de minune alaturi de familie. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 11 august. Leilor si varsatorilor le merge bine in plan financiar, iar fecioarele si sagetatorii intra intr-o lunga perioada de evolutie.

HOROSCOP august 2015. Afla previziunile astrale pentru ultima luna de vara

HOROSCOP august 2015. in ultima luna de vara, fecioarele si racii merg in vacanta in destinatii incantatoare, iar gemenii si scorpionii au succes in cariera.

HOROSCOP CAPRICORN august 2015. Noroc in plan financiar si relaxare

Inca de la inceputul lunii august, iti imbunatatesti situatia financiara economisesti, muncesti mult, primesti o sponsozirare, faci investitii bune, iti ocupi timpul liber cu o activitate care iti aduce bani, primesti un imprumut bancar sau ti se platesc daunele in urma unui proces legal.

HOROSCOP PESTI august 2015. Activitate intensa in plan profesional si momente romantice

La inceputul lunii august, esti asaltata) de multe sarcini. Chiar daca iti place ceea ce ai de facut si nu te deranjeaza volumul de munca, ai grija sa te organizezi bine, astfel incat sa respecti termenele limita.

HOROSCOP VARSATOR august 2015. Un pas mare in relatia cu persoana iubita

In prima parte a lunii august, te pregatesti de nunta, te muti impreuna cu partenerula), mergi in luna de miere sau iei o decizie importanta alaturi de persoana iubita. Daca esti singura), intalnesti o persoana speciala, cu care incepi sa flirtezi. Nu forta lucrurile, lasa relatia sa evolueze de la sine.

MACRO NEWSLETTER 10 August 2015

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut sub asteptari in iulie 2015, cu 215 mii, dupa o crestere cu 231 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

MACRO NEWSLETTER 07 August 2015

Activitatea in sectorul serviciilor din SUA a inregistrat o expansiune peste asteptari in iulie 2015, conform indicilor PMI Purchasing Managers Index) de la ISM Institute for Supply Management).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )