Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOT! Eminem si Rihanna prezinta noul single The Monster!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Eminem si Rihanna prezinta noul single The Monster!

Acum cateva ore a poposit pe internet una dintre cele mai fierbinti colaborari ale acestui an. Dupa ce in anul 2010 au dominat topurile cu megahitul Love The Way You Lie, rapperul Eminem si frumoasa cantareata Rihanna fac din nou echipa, de data aceasta pentru piesa The Monster, cel de-al patrulea single extras de pe . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber lanseaza noul single promotional Recovery!

Citand un site strain, dupa ce inima i-a fost franta in piesa Heartbreaker artistul urmareste acum calea vindecarii in noul sau single promotional, intitulat Recovery, care a ajuns pe internet in urma cu doar cateva ore. Noua piesa lansata de Justin Bieber contine un sampler din hitul Fill Me In al lui Craig David aparut .

HOT! Fetele de la Blaxy Girls lanseaza un lyric video pentru noul single Wrong!

Dupa Ma mut la mare, Blaxy Girls revin cu un un noul single, Wrong, produs de Maan Studio, echipa lui Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan. Piesa Wrong inseamna intoarcerea la stilul pop-rock care le-a consacrat pe Blaxy Girls, versuri cu mesaje puternice. Desi versurile nu sunt usor de pronuntat, single-ul este probabil cel .

Pink prezinta un clip live pentru noul single Are We All We Are!

Single-ul Are We All We Are este cel de-al cincilea oficial si cel de-al saselea per total extras de pe ultimul album al cantaretei, intitulat The Truth About Love, care a fost lansat in septembrie 2012. Are We All We Are este piesa care deschide albumul, aceasta fiind compusa de Pink in colaborare cu Butch .

Rihanna si Eminem, din nou cuplu muzical

In ajun de Halloween, cantareata barbadiana si rapperul american au lansat un nou single, The Monster, dupa succesul inregistrat in 2010 cu piesa The Way You Lie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )