Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOT! Trupa SIMPLU s-a reunit pentru noul clip Piticu Ale Cui? ft. Kaira!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Trupa SIMPLU s-a reunit pentru noul clip Piticu Ale Cui? ft. Kaira!

Din pacate pentru moment cel putin, baietii de la SIMPLU s-au reunit doar pentru filmarile videocilpului piesei de debut a lui Piticu: Ale cui?! Fostii colegi de trupa si numerosi artisti din lumea muzicala i-au fost alaturi in aceasta noua provocare pe care Piticu, artist Mango Records, a ales-o: proiectul solo. Piesa, compusa de HaHaHa . continuă pe Devorator Monden

Jennifer Hudson lanseaza un lyric video pentru noul single I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.!

Noua piesa a talentatei cantarete americane este confirmata ca fiind primul single oficial extras de pe viitorul sau material discografic care este asteptat sa apara in primul sfert al anului 2014. Titlul albumului nu a fost inca dezvaluit. I Cant Describe The Way I Feel) este o piesa in colaborare cu rapperul T. si evidentiaza .

HOT! Voltaj lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Ultima secunda!

Atunci cand toamna aduce ploi, iar sori ar fi niciunde, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului Ultima secunda. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului Bucuresti, te iubesc!, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de .

HOT! Taeyang de la BigBang ne invata noul sau dans in clipul piesei RINGA LINGA!

Membrul boy band-ului sud-coreean revine cu un nou single, intitulat RINGA LINGA, dar si cu videoclipul oficial al acestuia. Piesa va fi inclusa pe viitorul album solo al lui Taeyang, intitulat Rise, single-ul fiind o pre-lansare a acestuia. In noul sau clip Taeyang surprinde cu coregrafiile realizate alaturi de numerosi dansatori, printre care se numara .

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al fetelor de la Little Mix Salute!

Astazi, 11 noiembrie, Perrie, Jesy, Leigh-Anne si Jade isi lanseaza in UK, tara lor natala, cel de-al doilea album din cariera, intitulat Salute. In US materialul urmeaza a fi lansat pe patru februarie 2014. De pe proaspatul album membrele Little Mix au extras un prim single oficial, intitulat Move, care beneficiaza si de un clip.

Echipa Greciei s-a reunit pentru meciul cu Romania

Echipa nationala a Greciei s-a reunit luni la Atena, pentru meciul de baraj contra Romaniei, de pe 15 noiembrie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )