Libnet.ro
UNICEF

10:45

IBM: Mac-urile, de trei ori mai ieftine decat computerele cu Windows

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IBM: Mac-urile, de trei ori mai ieftine decat computerele cu Windows

Gigantul IBM a inceput sa adopte Mac-uri pentru angajati la jumatatea anului 2015, devenind rapid unul dintre cei mai mari clienti ai Apple. In primul an, IBM a cumparat circa 30. 000 de Mac-uri, angajatii incepand insa, rapid, sa inlocuiasca. continuă pe Wall-Street Ro

Un Mac este mai ieftin decat un PC, pe termen lung

IBM a discutat recent motivele pentru care prefera sa ofere un Mac, in loc sa aduca un PC pentru un angajat, costul fiind unul dintre acestea. IBM a oferit angajatilor posibiltatea sa aleaga intre un Mac si un computer cu Windows, iar deciziile acestora au influentat profiturile companiei. Mac-urile au ajuns pe birourile IBM la [].

Urdareanu, despre denuntul de la DNA: Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, detinatorul UTI, explica, intr-un interviu acordat Profit. ro, motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban, spunand ca era intr-o situatie limita, iar riscul de a i se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban.

in Romania femeile au salarii cu 9,10% mai mici decat ale barbatilor

Femeile din Romania au salarii cu 9,10% mai mici decat barbatii,conform unei cercetari realizate de compania Expert Market, scriu cei de la Agerpres. Conform cercetarii realizate, se estimeaza.

METEO: Vremea este in continuare mai rece decat norma perioadei. Afla prognoza pentru miercuri si joi

Valorile termice diurne vor continua sa caracterizeze o vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an, indeosebi in sud-vestul, sudul si estul teritoriului, informeaza meteorologii.

METEO. Vremea va continua sa fie, marti si miercuri, mai rece decat norma termica a perioadei

Vremea se va mentine mult mai rece decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie in toata tara, dar mai ales in est, in sud si in centru, informeaza ANM.

FOTO: Circulatie intrerupta la metrou, marti dimineata. SMURD a intervenit de trei ori, in jumatate de ora, dupa ce trei femei s-au simtit rau

Circulatia la metrou a fost oprita, marti dimineata, timp de cateva zeci de minute, dupa ce trei femei au acuzat stari de rau. Astfel, a fost necesara interventia echipajelor SMURD, potrivit unor oficiali ai Metrorex.

5 orase europene pe care trebuie sa le vizitezi in sezonul rece: de ce Amsterdam si Barcelona sunt alternative mai bune decat statiunile de schi

Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti sezonul de iarna, atunci unele dintre cele mai cunoscute orase europene pot deveni alternative viabile, conform Adevarul.

SURSE: UPI, noul serviciul secret al Internelor, va avea cu 700 de angajati mai putin decat DIPI. Dispare sporul anticoruptie, de 30 la suta din salariu

Unitatea de Protectie Interna UPI) va deveni functionala la doua luni de la publicarea ordonantei prin care se infiinteaza, noua structura urmand sa aiba 1. 800 de angajati, in loc de 2. 500 cati are actualul Departament de Informatii si Protectie Interna DIPI), au declarat surse din Ministerul Afacerilor Interne MAI), care au precizat ca din salariile angajatilor UPI va disparea sporul anticoruptie, de 30 la suta, existent acum la DIPI.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )