Libnet.ro
UNICEF

07:00

IESE Marea Britanie din Uniunea Europeana? Rezultatul SOCANT al celui mai recent sondaj

Antena3 Antena3,
IESE Marea Britanie din Uniunea Europeana? Rezultatul SOCANT al celui mai recent sondaj

Britanicii au pareri impartite cu privire la ramanerea tarii lor in Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj online publicat duminica de ziarul Sun on Sunday, scrie AFP. Marea Britanie trebuie sa ramana. continuă pe Antena3

Marea Britanie nu a fost invadata de imigranti romani si bulgari

Nu a existat nicio crestere perceptibila in migratia in Marea Britanie din Bulgaria si Romania in acest an, in ciuda ingrijorarilor ca un potop de imigranti ar inunda serviciile finantate de stat si piata muncii, informeaza un grup de parlamentari.

Ce face Uniunea Europeana pentru a-l OPRI pe Putin. Trebuie sa SEMNAM cu Republica Moldova

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, .

Marea Britanie spune ca aliatii ar trebui sa ia in considerare restrictii pe termen lung in vanzarile de arme catre Rusia

Marea Britanie si aliatii sai ar trebui sa ia in considerare restrictii de durata asupra vanzarilor de arme ca parte a unei noi relatii cu Rusia, dupa scandaloasa anexare a Crimeei, a afirmat ministrul britanic de Externe, William Hague, intr-un articol publicat sambata in editia online a ziarului Telegraph, citat de Reuters.

VIDEO Adevarul despre romanii din Marea Britanie. Cum am ajuns invadatori

Adevarul si www. adevarul. ro va propun incepand de luni, 24 martie, un serial multimedia despre campania antiromani din Marea Britanie, dar si despre povestile romanilor care traiesc pe malurile Tamisei. Anul 2013 a plasat Romania nu doar pe primele pagini din presa britanica, dar si pe agendele partidelor politice din Regatul Unit.

Marea Britanie devine sediul global al Hitachi pentru sectorul feroviar

Compania japoneza Hitachi Ltd. va face din Londra sediul international al activitatilor sale globale destinate sectorului feroviar, subliniind intentia de a se extinde in Marea Britanie si de a face din Europa cea mai mare piata a sa.

Anuntul neobisnuit facut de mecanicul unui tren din Marea Britanie

Anunt bizar intr-un tren din Marea Britanie. in timp ce anunta statia de care se apropie, mecanicul a adaugat aveti grija la romi si la hotii de buzunare. Anuntul a fost intampinat cu urale si aplauze de .

Ucraina va semna vineri Componenta politica a Acordului de asociere cu Uniunea Europeana

Presedintele Traian Basescu va participa vineri, de la 10. 30, la ceremonia de semnarea a Componentei politice a Acordului de asociere dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Ucraina, pe de alta parte, anunta site-ul presedintiei. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012 impreuna cu un acord de liber schimb cuprinzator DCFTA). UE a dorit semnarea acestui acord la summit-ul din 28-29 noiembrie de la Vilnius, dar planurile sale au fost destramate de catre presedintele de atunci al tarii, Viktor Ianukovici.

Vasilescu, BNR: Romania a primit de la Uniunea Europeana 10,9 miliarde euro in plus fata de cat a contribuit

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a anuntat, vineri, ca Romania a primit de la Uniunea Europeana, in perioada 2007-2013, fonduri in valoare de 21,3 miliarde euro si a platit catre UE 10,6.

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat un acord istoric de asociere

Uniunea Europeana si guvernul interimar al Ucrainei au semnat vineri un acord de asociere politica, angajandu-se la acelasi acord pe care fostul presedinte Viktor Ianukovici l-a respins in noiembrie anul trecut, scrie Reuters.

Nu am sesizat inundatii de imigranti

Nu a existat nicio crestere perceptibila in migratia in Marea Britanie din Bulgaria si Romania in acest an, in ciuda ingrijorarilor ca un potop de imigranti ar inunda serviciile finantate de stat si piata muncii, informeaza un grup de parlamentari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )