Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ilie Nastase, cadou de sute de mii de euro pentru sotia lui, Ioana. Fostul tenismen spera sa devina, din nou, tatic (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Nastase, cadou de sute de mii de euro pentru sotia lui, Ioana. Fostul tenismen spera sa devina, din nou, tatic (VIDEO)

Proaspat casatoriti si indragostiti pana peste cap, Ilie Nastase si sotia lui, Ioana Simion isi petrec intreaga vara la malul marii, iar acesta nu este singurul cadou pe care si l-au facut in ultima. continuă pe B1

Adelina Pestritu, cadou de zeci de mii euro. Super masina pe care si-a cumparat-o

Adelina Pestritu si-a facut un cadou de zeci de mii de euro. Vedeta si-a cumparat o super masina. Adelina Pestritu se poate numi o femeie implinita, avand suscces pe plan profesional, precum si pe plan sentimental, aceasta avand o familie minunata. Adelina Pestritu si-a facut un cadou de mai multe zeci de mii euro. Ce .

Ilie Nastase, decizie neasteptata, doar de frica sotiei. Ce se intampla acum in viata lui

Cu fiecare noua casnicie, vila din Primaverii a lui Ilie Nastase primeste si ea un suflu nou si intra in santier. Aproape toate nevestele sportivului au simtit nevoia sa schimbe aerul una dupa alta. Brigitte si-a pus amprenta dupa Amalia Nastase, iar acum a venit randul Ioanei sa aranjeze locuinta. Viata lui Ilie trece prin .

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in .

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

Bursele ANIS 2020: Cate 5.000 Euro pentru universitari cu profil IT

Cadre universitare cu profil IT din toata tara se pot inscrie, in perioada 1-15 septembrie in programul Bursele ANIS, editia 2020, pentru a avea sanse la sponsorizari de cate 5000 de euro in sustinerea activitatii lor didactice, a anuntat, luni, Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii, intr-un comunicat transmis StartupCafe. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )