Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ilie Nastase, despre suspendarea primita: Ma simt nevoit sa imi caut mai departe dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase, despre suspendarea primita: Ma simt nevoit sa imi caut mai departe dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat, sambata, intr-un comunicat de presa postat pe pagina de Facebook, ca isi va cauta dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale, dupa ce a fost suspendat pana la 31 decembrie 2020 si amendat cu 10. 000 de dolari de Federatia Internationala de Tenis. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase: Ma simt nevoit sa imi caut mai departe dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat, sambata, intr-un comunicat de presa postat pe pagina de Facebook, ca isi va cauta dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale, dupa ce a fost suspendat pana la.

Interzis pe termen nelimitat, Ilie Nastase a fentat suspendarea. A revenit in tenis ca ANTRENOR

Ilie Nastase nu poate sta departe de terenul de tenis. Suspendat de Federatia Internationala de Tenis pe termen nelimitat, Ilie Nastase a intrat la un turneu ca si antrenor. El a fost invitat la turneul Bastad.

Reactia Federatiei Romane de Tenis dupa suspendarea lui Ilie Nastase

George Cosac, presedintele FRT, a reactionat, vineri, dupa ce Federatia Internationala de Tenis l-a suspendat pe Ilie Nastase pana in 2021 din toate competitiile si activitatile care au legatura cu tenisul.

Federatia Romana de Tenis, reactie dupa suspendarea lui Ilie Nastase

Federatia Romana de Tenis considera prea dura decizia Federatiei Internationale de Tenis ITF) de a-l suspenda pe Ilie Nastase din orice calitate oficiala pana in anul 2021, a.

Care e pozitia Federatiei Romane de Tenis in cazul suspendarii drastice a lui Ilie Nastase

Ilie Nastase a fost pedepsit de Federatia Internationala de Tenis, pana la 31 decembrie 2020 fiind nevoit sa stea in afara competitiilor organizate de aceasta.

FOTO Documentul oficial care certifica suspendarea drastica dictata de ITF impotriva lui Ilie Nastase. Pana cand a fost interzis romanul la competitii

Federatia Internationala de Tenis a facut azi publica suspendarea care i-a fost atribuita lui Ilie Nastase, dupa incidentele de la meciul de Fed Cup, din luna aprilie.

Ilie Nastase, facut praf de englezi: Dezgustatorul a fost suspendat, chiar daca a incercat sa scape cu scuze

Suspendarea lui ilie Nastase de catre Federatia Internationala de Tenis a starnit destule reactii in presa internationala.

Ilie Nastase o ataca pe Johanna Konta, dupa ce a fost suspendat drastic de ITF. Ce a spus Nasty despre aceasta si cum isi va cauta dreptatea in continuare

Ilie Nastase a fost suspendat pe termen lung de Federatia Internationala de Tenis, care a sanctionat comportamentul lui la meciul de FED Cup cu Marea Britanie.

O jurnalista Eurosport dezvaluie cum s-a aparat Ilie Nastase in fata ITF: Ce a afirmat despre Romania

Ilie Nastase a fost suspendat drastic vineri de catre Federatia Internationala de Tenis ITF), care nu a luat in seama apararea lui. Conform jurnalistei Eurosport, Catherine Whitaker, fostul mare tenismen roman a.

Ilie Nastase A FOST JUDECAT! Verdict CUMPLIT pentru Nastase

Federatia Internationala de Tenis a dat vineri verdictul in cazul lui Ilie Nastase, dupa scandalul de la meciul dintre Romania si Marea Britanie, din Fed Cup. Ilie Nastase este suspendat din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )