Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sf. Ilie. Rugaciunea care se rosteste pe 20 iulie pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Antena3 Antena3,
Sf. Ilie. Rugaciunea care se rosteste pe 20 iulie pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Sf. Ilie. La ceas de sarbatoare, sarbatoritii se roaga patronului lor spiritual Ilie sa le vina in ajutor, sa le implineasca dorintele, sa-i ajute sa fie sanatosi si sai salveze la ceas de cumpan?. continuă pe Antena3

Schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Care sunt noile reguli pentru soferi

Anunt important pentru soferi! Ministerul Sanatatii a informat noile reguli pentru schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Schimbarea si reinnoirea permisului auto de conducere. Noile reguli se aplica deja Ministerul Sanatatii a dat un act normativ prin care modifica modul in care o anumita categorie de persoane poate obtine sau reinnoi permisul de conducere. Totodata, .

Sf. Ilie, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa faca in noaptea de 20 iulie fetele nemaritate

Sf. Ilie, traditii si obiceiuri. in Marea Carte care este Biblia, se povesteste despre proorocul Ilie, care a trait in sec. al IX-lea i. Ch. , pe vremea regelui Ahab. El preamarea pe Dumnezeu, traia in deplina.

HOROSCOP 20 iulie. Taurii afla secretul succesului. Leii trebuie sa iasa in lume

Horoscop Berbec. Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul.

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

Proiectul care prevede bratari electronice pentru agresori, pus in dezbatere publica. Cine poate fi monitorizat prin acest sistem si in ce conditii se aplica

Persoanele care se sustrag unor masuri preventive sau impotriva carora au fost instituite ordine de protectie provizorii vor putea fi obligate sa poarte dispozitive electronice de supraveghere, denumite bratari electronice, pentru a fi monitorizate si depistate mai usor de catre autoritati, potrivit proiectului privind monitorizarea electronica lansat marti in dezbatere publica de catre Ministerul de Interne. Desi discutiile au pornit in contextul aplicarii ordinelor de protectie si prevenirii violentei in familie, proiectul prevede ca sistemul de monitorizare va fi utilizat si in cadrul altor proceduri judiciare sau executional penale, precum controlul judiciar pe cautiune, arestul la domiciliu sau pentru supravegherea la distanta a detinutilor, atunci cand pleaca in afara penitenciarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )