Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ilie Sarbu: Traian Basescu se apropie de dementa

Adevărul Adevărul,
Ilie Sarbu: Traian Basescu se apropie de dementa

Senatorul PSD Ilie Sarbu a criticat dur decizia presedintelui Traian Basescu de a respinge Memorandumul cu FMI, din cauza introducerii accizei suplimentare la benzina. continuă pe Adevărul

Ilie Sarbu:Gestul lui Basescu este unul iresponsabil, a atins culmea dementei/ Iin Constitutie sunt prevederi, precum punerea sub acuzare, care ar trebui discutate in USL

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat luni la Parlament ca gestul preseditelui Traian Basescu de a nu semna memorandumul cu FMI este unul iresponsabil, care se apropie de dementa. Gestul este unul iresponsabil dincolo de asta arunca tara in haos sau poate chiar asa vrea sa dea foc Romaniei, se apropie de dementa, a declarat Sarbu. Ulterior, Ilie sarbu a declarat pentru gandul ca in Constitutie sunt prevederi, precum punerea sub acuzare, care ar trebui discutate in USL. vezi in text ce prevede Constitutia la art 96 despre punerea sub acuzare.

Ilie Sarbu:Gestul lui Basescu este unul iresponsabil, a atins culmea dementei. Va trebui sa gasim o formula sa-l aducem la realitate

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat luni la Parlament ca gestul preseditelui Traian Basescu de a nu semna memorandumul cu FMI este unul iresponsabil, care se apropie de dementa. Gestul este unul iresponsabil dincolo de asta arunca tara in haos sau poate chiar asa vrea sa dea foc Romaniei, se apropie de dementa, a declarat Sarbu.

Ilie Sarbu: Basescu e iresponsabil, se apropie de dementa

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, luni seara, ca presedintele Traian Basescu este iresponsabil, se apropie de dementa, dar ca trebuie sa inteleaga faptul ca, indiferent ce-ar face, popular.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am decis sa nu aprob Memorandumul pentru aprobarea negocierilor cu FMI. Motivul: majorarea accizei la carburanti este trecuta la obligatiile asumate de Guvern

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara la Palatul Cotroceni ca a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru aprobarea negocierilor cu FMI din cauza majorarii accizei la carburanti. Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei, a spus Traian Basescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Am decis sa nu aprob Memorandumul pentru aprobarea negocierilor cu FMI. Motivul: majorarea accizei la carburanti este trecuta la obligatiile asumate de Guvern

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara la Palatul Cotroceni ca a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru aprobarea negocierilor cu FMI din cauza majorarii accizei la carburanti. Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei, a spus Traian Basescu. Guvernul isi poate asuma sa trimita fara semnatura mea, dar eu nu semnez o crestere de accize la combustibil, a adaugat seful statului, precizand ca Eu am informat FMI cu privire la pozitia mea, in ianuarie vine din nou delegatia, se poate renegocia acest punct si se poate intra in bordul din feburarie sau martie Declaratiile sefului statului, in articol.

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de B1 TV. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Republica Moldova urmeaza sa parafeze vineri, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele Basescu .

Presedintele Traian Basescu a decorat mai multi militari, la propunerea ministrului Mircea Dusa

La propunerea ministrului Apararii, Mircea Dusa, presedintele Traian Basescu a semnat, luni, un decret de decorare a mai multor militari, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Asadar,.

Traian Basescu respinge Memorandumul cu FMI, din cauza accizei la carburanti: Nu imi asum aceasta masura anti-economie si impotriva intereselor romanilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu aproba memorandumul trimis de Guvern catre Presedintie, spunand ca respinge acciza suplimentara propusa pentru.

Traian Basescu respinge Memorandumul cu FMI, din cauza accizei la carburanti: Nu imi asum aceasta masura anti-economie si impotriva intereselor romanilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu aproba memorandumul trimis de Guvern catre Presedintie, spunand ca respinge acciza suplimentara propusa pentru.

Traian Basescu RESPINGE acordul Romaniei cu FMI din cauza ACCIZEI la carburanti

Presedintele Traian Basescu a facut o declaratie de presa, luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Acesta a anuntat ca a decis sa nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenti la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )