Libnet.ro
UNICEF

11:16

Imigranti romani, in pericol sa fie evacuati, la Londra

România Liberă România Liberă,
Imigranti romani, in pericol sa fie evacuati, la Londra

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte periculoasa, relateaza publicatia London Evening Standard, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Mai multi imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte.

Imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte periculoasa,.

Ignoranta poate sa ucida! Tot mai multi romani isi pun copiii in pericol refuzand sa-i vaccineze

Unii nu stiu cum sa faca sa stea departe de spitale, altii isi pun copiii in pericol cu buna. nestiinta. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze copiii. in ultimele luni, a luat amploare.

BRAT: Internetul in mediul rural a atins nivelul de dezvoltare din urbanul anilor 2007-2008. Mai multi sateni au acces la net decat la apa curenta si canalizare

Mediul rural este, din punct de vedere al utilizarii Internetului si al puterii de cumparare, la un nivel de dezvoltare similar cu mediul urban din anii 2007-2008, cand audientele online au inceput sa fie evaluate in Romania, potrivit unui studiu prezentat, joi, de directorul general BRAT, Arina Ureche. Aceasta a aratat ca, in prezent, chiar daca populatia din mediul urban nu foloseste neaparat Internetul la scara larga, posibilitatea de a-l accesa exista intr-o proportie foarte mare - mai mare decat accesul la apa curenta, canalizare, baie in casa sau la reteaua de gaze.

Mai multi investitori doresc preluarea clubului Petrolul Ploiesti

Intrat in insolventa si cu principalul finantator, Dan Capra, in spatele gratiilor, dar cu un potential urias si cu aspiratii la titlul din acest sezon, clubul Petrolul Ploiesti a trezit interesul mai multor investitori din afara Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )