Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Comarnic-Brasov

Antena3 Antena3,
inca 16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Comarnic-Brasov

CNADNR mai cheltuie inca 16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Comarnic - Brasov. Contractul va fi atibuit prin licitatie, iar firma castigatoare va avea la dispozitie. continuă pe Antena3

CNADNR scoate la licitatie contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Bucuresti - Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a initiat procedurii de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Bucuresti - Brasov.

Peste 150 de persoane care munceau la negru, depistate de Inspectia Muncii. Amenzi de peste 1,2 milioane lei pentru angajatori

Peste 150 de persoane care munceau la negru au fost depistate de inspectorii de munca, angajatorii fiind sanctionati cu amenzi de peste 1,2 milioane de lei, informeaza Mediafax. Inspectia Muncii a desfasurat in.

CNADNR plateste 20,34 milioane de lei pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a lansat o licitatie deschisa pentru atribuirea unui contract de revizuire a studiului de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti - Brasov si pentru reabilitarea DN 73B, urmand sa plateasca 20,34 milioane de lei, suma care include si TVA.

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44 milioane de lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera datoriile la stat, salariile angajatilor si cheltuielile de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificarea bugetara 44,5 milioane de lei pentru datorii si functionare

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de.

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 mil. lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul.

Catedrala Neamului primeste 25 de milioane de lei pentru continuarea lucrarilor

Secretariatul de Stat pentru Culte a primit la rectificarea bugetara suma de 67 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei sunt pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Fonduri de 830 de milioane lei alocate temporar pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 830 de milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna august 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.

Avem un plus de 400 milioane lei la buget dupa introducerea TVA de 9% la alimente

Impactul introducerii TVA redusa la alimente de 9% de la 1 iunie a fost unul pozitiv, cu un plus de 400 milioane de lei la bugetul statului, desi Guvernul prognoza un impact negativ pe prima luna de aplicare de 500 milioane lei, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

3,5 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la Cetatea Feldioara, cea mai veche fortificatie din Tara Barsei

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice. Lucrarile costa 15 milioane de lei si ar trebui sa fie finalizate in 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )