Libnet.ro
UNICEF

06:15

inca doua decese in R. Moldova cauzate de COVID-19

Adevărul Adevărul,
inca doua decese in R. Moldova cauzate de COVID-19

Un barbat de 82 de ani din Chisinau si o femeie in varsta de 79 ani din Ocnita au pierdut lupta cu noul coronavirus. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 109 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in optsprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: inca 11 decese, bilantul ajunge la 619

Inca 11 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate duminica seara. Bilantul ajunge astfel la 619. Este vorba despre pacienti cu varste intre 37 si 89 de ani, doi dintre ei murind la Spitalul Judetean Suceava.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19: Bilantul victimelor ajunge la 619

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 37 si 89 de ani. Astfel bilantul victimelor, la.

Alte doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 85 ani din Chisinau si un barbat de 51 ani din Tiraspol au murit miercuri, 29 aprilie, dupa ce au fost contaminati cu noul coronavirus. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 111 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in nouasprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

inca 15 decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul total a ajuns la 646

Alte cinci decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confirmate luni seara dupa ce in cursul zilei au fost anuntate zece, ducand bilantul total la 641 de decese, transmite Grupul de comunicare strategica.

inca cinci decese. Bilantul mortilor de coronavirus a ajuns la 646

Inca cinci persoane au murit din cauza coronavirusului in Romania, bilantul ajungand la 646.

inca doua cadavre au fost gasite in Dunare din grupul migrantilor sirieni

Alte doua cadavre, cel mai probabil al unor cetateni sirieni, au fost recuperate din Dunare luni dimineata in dreptul localitatii Crivina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )