Libnet.ro
UNICEF

07:46

inca un lider PSD, infectat cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
inca un lider PSD, infectat cu noul coronavirus

Liderul PSD Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv. Zetea a precizat ca si alti membri de partid s-au testat, dar sunt negativi. Social-democratul spune ca este asimptomatic. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Petro Porosenko, fostul presedinte al Ucrainei, este infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat marti printr-o postare pe o retea de socializare ca este infectat cu noul coronavirus, informeaza cotidianul Le Figaro.

Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Doi dintre angajatii institutiei au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au participat la un eveniment privat intr-un alt judet, unde venise si o persoana infectata.

Le-au dat virusul? Antrenorul CSA Steaua arata cu degetul spre FCSB pentru infectarile cu noul coronavirus

Nu mai putin de noua jucatori de la CSA Steaua au fost testati pozitiv cu noul coronavirus inaintea meciului cu Dinamo 2 din etapa a 4-a in Liga 3 Seria 4).

Cod portocaliu de COVID 19. Cocktail-ul de imprejurari care favorizeaza pandemia cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor diagnosticate in Romania cu noul coronavirus a depasit pragul critic de 2. 000 de noi infectari in 24 de ore. Specialistii spun ca ne aflam in valul al doilea al pandemiei.

Thiago Alcantara (Liverpool) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Mijlocasul spaniol al echipei Liverpool, Thiago Alcantara, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, marti, clubul sau.

STUDIU: Alaptarea este sigura in contextul pandemiei. Noul coronavirus nu se transmite prin laptele matern

Noul coronavirus nu se transmite de la mama la copil prin alaptare, arata un studiu coordonat de Citta della Salute din Torino si publicatin revista Frontiers in Pediatrics, informeaza rainews. it.

Virgil Iantu a fost infectat cu noul coronavirus

Virgil Iantu a anuntat, vineri, prin intermediul unei postari pe Instagram, ca a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul TV precizeaza ca are o forma usoara si ii sfatuieste pe cei care ii urmaresc postarile sa se protejeze cat de bine pot purtand masca si exagerand cu igiena.

Cine este medicul Mircea Beuran, infectat cu noul coronavirus. Scandalurile in care a fost implicat si problemele cu legea

Doctorul Mircea Beuran 67 de ani)a fost confirmat cu COVID-19. in prezent, acesta se afla sub tratament, internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Medicul a fost internat.

Trei lideri PSD Salaj, infectati cuSARS-CoV-2. Recent, s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului. Sambata, s-au simtit rau si au fost confirmati pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )