Libnet.ro
UNICEF

06:00

inca sase romani infectati cu coronavirus au murit la Suceava. Bilantul a ajuns la 78 de morti

Antena3 Antena3,
inca sase romani infectati cu coronavirus au murit la Suceava. Bilantul a ajuns la 78 de morti

Inca sase decese au fost confirmate la Suceava. Bilantul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 78. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS: inca 3 decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 68 de victime

Grupul de ComunicareStrategica anunta ca inca trei romani infectati cu noul coronavirus au murit. Astfel, bilantul la nivel national ajunge la 68 de victime. A 66-a victima este o femeie de 73 de ani.

1.815 romani infectati cu coronavirus si 43 de morti, ultimul bilant al pandemiei de coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat, in aceasta seara, ca ultimul bilant al pandemiei de coronavirus arata ca 1. 815 romani au fost infectati cu coronavirus, iar 43 au murit din cauza COVID-19.

1.452 de romani infectati cu coronavirus si 29 de morti, ultimul bilant oficial al pandemiei in Romania

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a prezentat, astazi, ultimul bilant oficial al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, 1. 452 de romani sunt infectati, iar 29 si-au pierdut viata din cauza COVID-19.

1.952 de romani infectati cu coronavirus, 47 de morti si 209 vindecati

Pana astazi, 30 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1. 952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). De asemenea, 47 de romani si-au pierdut viata din cauza pandemiei, iar 209 au fost vindecati.

Alte 13 persoane infectate cu coronavirus au murit. Pacientii cu varsta cuprinsa intre 40-80 de ani se aflau la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul in Romania a ajuns la 65 de decese

Au fost raportate inca 13 decese ale unor persoane testate pozitiv cu noul coronavirus. Cei 13 pacienti se aflau internati in Spitalul Judetean de Ugenta Suceava. Bilantul persoanelor decedate in Romania a ajuns la 65.

inca doua persoane infectate cu coronavirus au decedat. Bilantul a ajuns la 52

Inca doua persoane infectate cu coronavirus au decedat. Bilantul a ajuns la 52 de victime, a comunicat Grupul de Comunicare Strategica.

13 pacienti din Spitalul Suceava au murit infectati cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 65 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese din cauza coronavirus, toti pacientii fiind internati la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul a ajuns astfel la 65 de morti.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

Numarul bolnavilor de coronavirus din Suceava a urcat la 638 - peste un sfert din totalul cazurilor din Romania

Numarul total al cazurilor de coronavirus confirmate la Suceava a urcat marti la 638, au anunsat reprezentantii Grupului de comunicare strategica, la solicitarea HotNews. ro. Practic, din cele 2. 245 de cazuri confirmate in Romania, mai mult de un sfert sunt in judetul Suceava. Tot la Suceava s-au inregistrat si cele mai multe decese din Romania - 31.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )