Libnet.ro
UNICEF

22:31

Un incendiu a izbucnit intr-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei: Un barbat a fost dus la spital

B1 B1,
Un incendiu a izbucnit intr-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei: Un barbat a fost dus la spital

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-un apartament dintr-un bloc din sectorul 2 al Bucurestiului, pe Strada Teiul Doamnei. Locatarii au fost evacuati de pompieri, la locul incidentului fiind mobilizate trei. continuă pe B1

Un autocar romanesc a cazut intr-o prapastie din Muntenegru. 13 morti si 33 de raniti. Printre victime se afla si romani

Un autocar romanesc a cazut intr-o prapastie din Muntenegru. 13 persoane au murit alte 33 au fost ranite. Printre victime se afla si romani. Accidentul a avut loc in Muntenegru, in canionul Morace. in autocar.

VIDEO TRAGEDIE. 15 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE Ministerul roman de Externe informeaza ca un autocar cu turisti s-a prabusit sambata intr-o prapastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetari se pare ca printre victimele accidentului se afla si cetateni romani. Conform sursei citate, Ambasada Romaniei la Podgorita a fost informata cu privire la tragicul accident, iar o echipa consulara s-a deplasat la fata locului. De asemenea, ambasadorul Romaniei se afla la spitalul la care sunt internati o parte dintre cetatenii .

Un autocar cu turisti romani S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru.

Treisprezece persoane au murit si alte 32 au fost ranite in Muntenegru intr-un accident de autocar, cu numar de inmatriculare de Romania, care s-a rasturnat intr-o prapastie, informeaza Mediafax.

UPDATE: 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ...

UPDATE 12:00: Pe site-ul clinicii din Podgorica, unde au fost transportati turistii romani raniti in accidentul rutier produs duminica pe drumul national Kolasin - Podgorica, pe podul Grlo, a fost publicata lista victimelor, informeaza rtv. net. Din cele 32 de persoane transportate, una era deja decedata, doua au murit la scurt timp de la sosirea la spital, iar sase se afla la terapie intensiva. Restul de 22 de persoane se afla internate in diferite sectii ale spitalului.

UPDATE: TRAGEDIE. 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE 10:00: Inca o persoana si-a pierdut viata in accidentul de autocar din Muntenegru, numarul total al victimelor ajungand la 19, potrivit Ministerului de Interne din Muntenegru, informeaza b1. ro. _ _ _ _ UPDATE: Un numar de 33 de romani raniti au ajuns la spital in Muntenegru in urma accidentului de duminica, dintre acestia unul fara semne vitale, doi au murit ulterior, sapte au fost suspusi unor interventii chirugicale si sunt inca la Terapie Intensiva, iar un copil internat este in .

Un copil de 11 ani s-a inecat intr-un lac din Cluj

Un copil de 11 ani s-a inecat in Lacul Nasal din judetul Cluj. Baiatul fusese trimis de bunica lui sa duca apa la capre. Toropit de caldura, cel mic a intrat in lac sa se racoreasca. N-a mi putut ins.

Jaf ARMAT intr-o inchisoare din Geneva. Hotii au scapat cu prada.

Doi hoti au jefuit un penitenciar din Geneva, vineri dimineata, si au reusit sa fuga in Franta cu prada, a anuntat politia locala, citata de Agerpres. Cei doi barbati imbracati in negru, dintre care unul era inarmat cu un pistol, au furat o suma nedeterminata de bani si au fugit pe o motocicleta in directia Frantei. Alerta transfrontaliera a fost declansata, iar cei doi hoti au fost depistati de politia franceza in orasul Saint-Julien-en-Genevois si urmariti, insa le-a fost pierduta urma in .

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )