Libnet.ro
UNICEF

22:00

Incendiul din Londra: Ministrul britanic al economiei a afirmat ca invelisul blocului care a luat foc a fost realizat dintr-un material inflamabil

B1 B1,
Incendiul din Londra: Ministrul britanic al economiei a afirmat ca invelisul blocului care a luat foc a fost realizat dintr-un material inflamabil

Ministrul britanic al economiei, Philip Hammond, a anuntat duminica ca inevlisul cladirii care a izucnit in flacari in aceasta saptamana a fost realizat dintr-un material inflamabil, in. continuă pe B1

Incendiul din Londra: Locuitorii blocului care a luat foc vor primi cate 5.500 de lire sterline de la Guvern

Oamenii care locuiau in blocul cuprins de flacari din Londra vor primi cate 5. 500 de lire sterline din fondul de urgenta pus la dispozitie de Guvern. Suma de cinci sute de lire sterline va fi.

Spune-le copiilor mei ca ii iubesc. Ultimul apel al unui batran surprins de incendiul din Londra - FOTO

O victima a incendiului din Londra a vorbit cu un prieten ultima data la telefon, caruia i-a transmis: Spune-le copiilor mei ca ii iubesc, potrivit Mirror. Tony Disson, in varsta.

Incendiul din Londra: Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la un bloc din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, potrivit RT. Autoritatile au spus ca nus.

Incendiul din Londra: Numarul victimelor s-a ridicat la 58

Bilantul persoanelor care au fost date disparute si sunt cel mai probabil decedate in urma incendiului care a izbucnit in Londra a ajuns la 58, a anuntat comandantul politiei metropolitane londoneze,.

Cel mai recent bilant al incendiului din Londra: 30 de morti, incendiul nu pare sa fi fost provocat deliberat

Incendiul din turnul de locuinte sociale Grenfell din Londra s-a soldat cu cel putin 30 de morti, a anuntat vineri seful politiei metropolitane, Stuart Cundy, care a precizat ca aceasta cifra ar putea sa creasca, scrie AFP.

Bilant provizoriu al Politiei Metropolitane: Cel putin 30 de persoane au murit in incendiul dintr-un bloc din Londra

Cel putin 30 de persoane au murit, in incendiu care a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc cu 27 de etaje din Londra, potrivit celui mai recent bilant al politiei. Comandantul Stuart Cundy a apreciat ca numarul victimelor va creste.

Sute de disparuti dupa incendiul devastator din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti

Familii intregi sunt date disparute in urma incendiului care a distrus un turn de 24 de etaje din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti. Autoritatile britanice spun ins.

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, se duce luni la Bruxelles pentru a incepe negocierile: nu ar trebui sa existe nicio indoiala, iesim din Uniunea Europeana

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, se va afla luni la Bruxelles pentru deschiderea negocierilor privind iesirea tarii sale din blocul comunitar .

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o solutie ieftina, care nu rezista la incendii

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o cladire de apartamente unde a avut loc saptamana aceasta un incendiu de amploare, este un material ieftin, care nu rezista la incendii, a declarat un director al companiei Omnis Exteriors, care a produs acest material, pentru The Guardian.

Ce poveste trista! Aceasta tanara a murit in incendiu din Londra! Era italianca si venise in Anglia in urma cu trei luni ca sa-si indeplineasca un vis

Gloria Trevisan, o tanara in varsta de 27 de ani, din Italia, se numara printre persoanele decedate in incediul din Londra. Fata locuia impreuna cu prietenul ei in Grenfell Tower, la etajul 23. Ea a murit.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )