Libnet.ro
UNICEF

16:00

Incident socant la o morga din Romania. Rudele unei batrane au gasit-o cu scutec pe cap si fac acuzatii foarte grave

Antena3 Antena3,
Incident socant la o morga din Romania. Rudele unei batrane au gasit-o cu scutec pe cap si fac acuzatii foarte grave

Incident socant si deosebit de grav la morga Spitalului Huedin. Membrii unei familii din comuna Poieni au trecut prin momente de groaza cand s-au dus la morga sa ridice cadavrul unei rude. Doua fiice si un. continuă pe Antena3

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

Obiceiul bizar al unei batrane i-a lasat uimiti pe internauti. Nu uita niciodata sa faca acest lucru cand intra intr-un magazin (FOTO)

Imaginile cu o batrana din Republica Moldova, care are un obicei unic si destul de bizar, i-a lasat pe internauti cu gura cascata. Femeia nu intra niciodata incaltata in magazin.

inca un caz SOCANT intr-o scoala din Romania: Profesoara, acuzata ca a agresat un elev. Copilul a ajuns la urgente

Politia cerceteaza o profesoara din Calan care ar fi agresat vineri un elev de zece ani, copilul lovindu-se la cap si ranindu-se la buza, informeaza Agerpres. Totul s-a intamplat in.

Anunt-exploziv facut de Ambasada SUA din Romania

Ambasada SUA in Romania a anuntat, luni, ca nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor.

Temerile s-au adeverit. Bruxelles, raport negativ despre justitia din Romania

Oficialii de la Bruxelles au chemat Romania in fata Parlamentului European, motivul fiind ingrijorar.

Sinteza zilei. Acasa la Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din Romania

Videle este cel mai mic oras din Teleorman, dar o minune statistica daca ne gandim la oamenii politici pe care i-a dat Romaniei. La o populatie de putin peste 11. 000 de locuitori urbea telormaneana.

Zeci de mii de oameni au protestat sambata seara in Bucuresti si in principalele orase din Romania

Mobilizare generala pe retelele de socializare pentru mitingul din Bucuresti, de sambata seara. Si-au anuntat participarea protestatari din toata tara. Clujenii care au pornit pe jos in acel Mar?.

Ce transmite presa internationala despre protestele de sambata seara din Romania

Peste 10. 000 de romani protesteaza fata de modificarea legilor justitiei la Bucuresti si in intreaga tara, scrie agentia Associated Press, preluata de mai multe publicatii din.

Ministri din noua tari UE, inclusiv din Romania, convocati la Comisia Europeana din cauza poluarii. Bucurestiul risca sanctiuni

Comisia Europeana va organiza o reuniune pe tema calitatii aerului, fiind convocati ministrii Mediului din noua tari europene, inclusiv din Romania, care risca sa fie vizate de proceduri de sanctionare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )