Libnet.ro
UNICEF

12:45

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE

B1 B1,
INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE. O noua lovitura pentru rudele femeii inecata in Dunare, alaturi . continuă pe B1

Caras- Severin: Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost inmormantata de autoritatile sarbe

Femeia de 40 de ani care a fost gasita in dreptul localitatii Svinita, pe malul sarbesc al Dunarii, dupa accidentul de sambata cand o masina a plonjat in fluviu, a fost inmormantata de autoritatile sarbe, iar acum familia face procedurile pentru exhumarea si repatrierea acesteia.

O femeie a fost gasita moarta in casa, la mai bine de doi ani dupa ce fusese vazuta ultima data

O femeie de 68 de ani a fost gasita fara suflare, in locuinta sa, iar politistii cred ca a murit de mai bine de doi ani. Marie Conlon a fost vazuta ultima oara in ianuarie 2015, iar politia.

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia. Descoperirea socanta a fost facuta chiar de fiul victimei. Imediat, zona a.

Caras-Severin: Una dintre persoanele care au cazut, sambata, cu masina in Dunare a fost gasita

Cadavrul uneia dintre persoanele care se aflau in masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita de autoritatile sarbesti, relateaza Agerpres.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier groaznic a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

Femeia care a murit inecata in Dunare a fost inmormantata de autoritatile din Serbia, fara acordul familiei sale

Necazurile se tin lant pentru apropiatii familiei de muzicanti care s-a inecat in Dunare, dupa ce masina in care era a plonjat in apele fluviului. Se pare ca femeia.

A fost gasita una dintre cele patru persoane disparute in Dunare

Autoritatile sarbesti au gasit una dintre cele patru persoane care se aflau in masina ce a cazut sambata in Dunare. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, urmand ca sotul si.

PSD a distribuit un raport neoficial care critica Guvernul Tudose. Dupa o evaluare similara fusese demis Grindeanu

Presa favorabila lui Liviu Dragnea a primit pe surse, joi, un raport de evaluare a activitatii Guvernului Tudose care enumera foarte multe nerealizari ale actualului Cabinet.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )