Libnet.ro
UNICEF

14:45

Indian Wells: Afacere elvetiana - Roger Federer si Stanislas Wawrinka se vor intalni in finala

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Afacere elvetiana - Roger Federer si Stanislas Wawrinka se vor intalni in finala

Roger Federer cap de serie numarul noua) si Stanislas Wawrinka favorit numarul trei) se vor intalni in finala turneului Masters de la Indian Wells, ultimul act al competitiei californiene urmand sa fie o afacere elvetiana. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Jack Sock, duel cu Roger Federer in semifinale

Roger Federer a ajuns in semifinalele de la Indian Wells, dupa ce a profitat de abandonul lui Nick Kyrgios. Calificat fara sa joace in sferturi, elvetianul il va intalni in semifinale pe Jack Sock, jucator care a produs surpriza eliminandu-l pe Kei Nishikori.

Ciocnirea titanilor la noapte la Indian Wells. Un nou episod al duelului Roger Federer - Rafael Nadal

Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in optimile turneului de la Indian Wells, la noapte, incepand cu ora 2.

Meci de vis in optimile de finala de la Indian Wells: Un nou capitol din rivalitea istorica Roger Federer- Rafael Nadal, primul duel dupa finala de la Australian Open

Roger Federer si Rafael Nadal sunt doua dintre numele care au facut istorie in tenisul masculin in ultimii 15 ani. Duelurile lor, 35 la numar, au facut milioane de persoane sa stea cu ochii lipiti de.

Deznodamant neasteptat in meciul Roger Federer-Nick Kyrgios, din sferturile de finala de la Indian Wells

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitul de tenis, atat la feminin cat si la masculin, se apropie de final.

Dupa ce a obtinut tot ce a dorit in tenis, Roger Federer se lanseaza in muzica: Elvetianul a lansat un grup muzical impreuna cu alti doi jucatori din circuitul profesionist (VIDEO)

Roger Federer a primit o veste foarte buna vineri seara, acesta obtinand calificarea in semifinalele turneului de la Masters de la Indian Wells fara a avea nevoie sa se intrebuinteze pe teren. Ad.

Indian Wells: Rafael Nadal si Novak Djokovic, eliminati in optimi (Rezultate complete)

Dupa succesul din finala de la Australian Open, Roger Federer nu i-a lasat nicio sansa lui Rafael Nadal in cel de-al 36-lea meci direct. Elvetianul s-a impus categoric, scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Masters de la Indian Wells. Novak Djokovic a fost inca o data oprit de Nick Kyrgios, australianul reusind a doua sa victorie in fata numarului doi mondial din tot atatea partide disputate.

Indian Wells (m): Stan Wawrinka si Pablo Carreno Busta, in penultimul act al competitiei

Elvetianul Stan Wawrinka locul 3 ATP), favoritul numarul 3, si spaniolul Pablo Carreno Busta 23 ATP), cap de serie numarul 21, au reusit calificarea in semifinalele turneului Masters de la Indian Wells. Cei doi jucatori se vor duela pentru un loc in marea finala.

Marturisirile unui mare campion. Roger Federer: Nu le-am spus copiilor mei ca sunt celebru

Roger Federer a acordat un interviu foarte interesant pentru publicatia elvetiana Tages Anzeiger, in care a vorbit despre cel mai important lucru din viata lui.

Indian Wells A doua tinerete: Federer, victorie categorica in fata lui Nadal

Magicianul Federer pare sa fi renascut dupa triumful de la Australian Open. Elvetianul a trecut fara probleme in optimile de la IW de marele sau rival, Rafael Nadal, scor 6-2, 6-3 si va juca in sferturi impotriva lui Kyrgios.

Indian Wells: Svetlana Kuznetsova si Elena Vesnina se vor duela in finala cumpetitiei californiene

Finala de pe tabloul de simplu feminin de la Indian Wells va fi o afacere ruseasca, Svetlana Kuznetsova cap de serie numarul opt) si Elena Vesnina favorita numarul 14) urmand sa se lupte pentru castigarea trofeului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )