Libnet.ro
UNICEF

00:07

Indicele ROBOR la sase luni a crescut astazi

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR la sase luni a crescut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru romanii cu rate! Indicele ROBOR a stagnat

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,03%, potrivit datelor publicate, vineri, de Banca Nationala a.

Proiectul pentru suspendarea exporturilor paralele de citostatice si imunosupresoare pentru o perioada de sase luni, la finalul perioadei de aprobare

Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente ADEM) doreste sa previna crearea unor bariere in calea pietei interne inainte ca acestea sa se materializeze. Avand acest obiectiv, ADEM va informa astazi Comisia Europeana asupra acestui proiect national legislativ, in vederea unei analize in contextul legislatiei UE.

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )