Libnet.ro
UNICEF

10:15

Indicii, in scadere, pe un volum de peste 65 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicii, in scadere, pe un volum de peste 65 milioane lei

Piata a avut o evolutie negativa ieri, toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) incheind sedinta de tranzactionare in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 65,28 milioane de lei, superior celui din sedinta anterioara, de aproape 49 milioane de lei . continuă pe Ziarul Bursa

E.ON a programat pentru acest an investitii de 450 milioane lei

Grupul energetic german E. ON pregateste investitii de peste 450 milioane lei in acest an in Romania, cele mai mari de la intrarea pe piata noastra, si urmeaza sa instaleze 370. 000 de contoare inteligente pana in 2020, a anuntat marti grupul.

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

E.ON a bugetat investitii de peste 450 milioane de lei

Investitiile realizate de companiile E. ON din tara noastra au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice, potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 800 milioane lei pe sase luni

Ministerul Finantelor a luat joi cu imprumut 800 milioane lei 174,3 milioane euro) prin vanzarea de certificate de trezorerie scadente in 18 decembrie 2017, in linie cu nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu de 0,51%, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANRE a aplicat amenzi de 22,37 milioane lei jucatorilor din sectorul energiei si gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a desfasurat anul trecut 684 de inspectii si alte 309 actiuni de verificare, aplicand sanctiuni in cuantum total de 22,37 milioane lei jucatorilor din sectorul energiei si gazelor, potrivit raportului autoritatii, prezentat joi.

MFP aloca 500 milioane lei pentru programul Prima casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a aprobat astazi alocarea rezervei nerepartizate de 500 milioane lei pentru acordarea de garantii in 2017 in favoarea finantatorilor participanti in programul Prima Casa, potrivit unui comunicat trimis de MFP. Finantatorii au inregistrat un grad ridicat de utilizare a plafoanelor alocate in raport cu solicitarile aprobate.

BRD si UniCredit Bank acorda A and D Pharma un credit sindicalizat de peste 177 milioane euro

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda A and D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de peste 177 milioane de euro, au anuntat joi institutiile bancare.

Indicii, in scadere, pe un volum de peste 60 de milioane de lei

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, ieri, oferta publica prin care un grup de actionari AAGES Targu Mures AAG) au vandut un pachet de 15% din companie.

Indicii BVB au inchis in crestere, pe o lichiditate de 9,65 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Agentia estimeaza ca va derula cu ajutorul site-ului o cifra de peste 10 milioane de lei

Agentia de turism Christian Tour a lansat platforma HelloRomania. eu , dedicata exclusiv turismului romanesc. Noul portal de rezervari online pentru cazari isi propune sa afiseze disponibilitatea in timp real, confirmarea pe loc, rezervari sigure si preturi preferentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )