Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inegalabila Draga Olteanu Matei, sarbatorita la Antena 3. M-am nascut romanca si romanca o sa mor!

Antena3 Antena3,
Inegalabila Draga Olteanu Matei, sarbatorita la Antena 3. M-am nascut romanca si romanca o sa mor!

Antena 3 o sarbatoreste in aceasta seara, in cadrul unei Editii Speciale, pe Draga Olteanu Matei, un artist inegalabil, care a oferit sute de roluri memorabile in filme, teatru, productii de televiziune. Artist. continuă pe Antena3

Draga Olteanu Matei, aniversare la Antena 3, de la ora 21.30

In aceasta seara, de la ora 21. 30, Editia Speciala Antena 3 o sarbatoreste pe Draga Olteanu Matei, un artist inegalabil, care a oferit sute de roluri memorabile in filme, teatru, productii de televiziune. La.

Draga Olteanu Matei a implinit 80 de ani. Renumita actrita a fost sarbatorita in avans de actorii de la Teatrul Tineretului Piatra Neamt

Draga Olteanu Matei a implinit joi, 24 octombrie, varsta de 80 de ani. De opt ani, actrita traieste la Piatra Neamt, orasul care a adoptat-o si al carei cetatean de onoare a devenit in anul 2007.

Sa dea Dumnezeu sa nu mori pana nu te iarta Basescu!. Aflati ce a raspuns Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a povestit, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, o intamplare iesita din comun pe care a trait-o. O doamna se dadea drept actrita la Teatrul din Iasi si spunea ca o cheama.

Surpriza lui Mircea Badea pentru Draga Olteanu Matei. Doamna, poate-l facem odata impreuna

Mircea Badea a anuntat ca s-a gandit sa-i faca o surpriza doamnei Draga Olteanu Matei de ziua sa. Eu m-am gandit, de ziua dumneavoastra, sa fac spagatul. E o chestie absolut speciala. Practic, nu am mai.

VIDEO Draga Olteanu Matei implineste, astazi, 80 de ani

Draga Olteanu Matei, celebra actrita de comedie, implineste astazi 80 de ani. Reprezentanta a generatiei de aur a teatrului romanesc, actrita a jucat in peste 90 de filme, in peste 50 de piese de teatru si a avut peste 100 de roluri in televiziune.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )