Libnet.ro
UNICEF

08:46

infiintarea Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, sub semnul NECONSTITUTIONALITATII

B1 B1,
infiintarea Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, sub semnul NECONSTITUTIONALITATII

Uniunea Salvati Romania a depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la Hotararea de infiintare a Comisiei speciale pentru legile. continuă pe B1

USR a depus la CCR o sesizare de neconstitutionalitate privind infiintarea Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei

Uniunea Salvati Romania a depus, joi, la Curtea Constitutionala, o sesizare de neconstitutionalitate privind Hotararea de infiintare a Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, anunta senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

Kovesi: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat, marti seara, la o dezbatere organizata de GDS, ca prin modificarile la legile justitiei se incearca cresterea autoritatii ministrului Justitiei asupra procurorilor, ceea ce va afecta in mod grav independenta magistratilor, aratand ca, de exemplu, nu se justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, scrie News. ro. Ea a spus, de asemenea, ca nu intelege urgenta de adoptare a acestor legi in Parlament.

Kovesi, despre legile justitiei: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat marti la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social GDS) in care a vorbit despre modificarile dorite la legile justitiei si despre asaltul.

PNL, PMP si reprezentantul Parchetului General au parasit sedinta unde se dezbat legile Justitiei

ACTUALIZARE 15:46 Iordache, despre sesizarea Comisiei de la Venetia de catre PNL: Pentru ce? Presedintele comisiei parlamentare speciale de modificare a legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat astazi ca sesizarea de catre PNL a Comisiei de la Venetia nu are niciun sens, deoarece acest demers ar trebui facut numai daca se schimba procedura de numire a procurorilor sefi, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 13:45 Orban: Vom ataca la CCR hotararea privind modificarea regulamentului Comisiei speciale *ACTUALIZARE 13:35 Iordache, Cazanciuc si Serban Nicolae, convocati in biroul lui Dragnea.

Kovesi: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat, marti seara, la dezbaterea organizata de GDS, ca prin modificarile la legile justitiei se incearca cresterea autoritatii ministrului Justitiei asupra procurorilor, ceea ce va afecta in mod grav independenta magistratilor, aratand ca, de exemplu, nu se justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati.

USR contesta la CCR legalitatea Comisiei Iordache

Uniunea Salvati Romania USR) a depus astazi la Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la Hotararea de infiintare a Comisiei speciale pentru legile justitiei, considerand ca PSD-ALDE a acordat Comisiei speciale atributii ilegale, care potrivit Regulamentului celor doua Camere revin Comisiilor juridice permanente, pentru a scurta la maxim timpul de dezbatere si de adoptare a modificarilor legilor justitiei, potrivi unui comunicat de presa.

USR contesta la Curtea Constitutionala legalitatea Comisiei Iordache

USR a depus joi la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la Hotararea de infiintare a Comisiei speciale pentru legile justitiei, considerand ca PSD-ALDE a acordat Comisiei speciale atributii ilegale, care potrivit Regulamentului celor doua Camere revin Comisiilor juridice permanente, pentru a scurta la maxim timpul de dezbatere si de adoptare a modificarilor legilor justitiei.

Parlamentarii PNL si PMP au parasit sedinta unde se dezbat legile Justitiei

Parlamentarii din Opozitie ii acuza pe cei de la alianta ALDE-PSD de miselie politica si badaranie parlamentara. Parlamentarii PNL si cei ai PMP au parasit miercuri sedinta comisiei speciale in care se discuta modificarile pentru legile justitiei, dupa ce toate propunerile lor, inclusiv solicitarea unui punct de vedere de la Comisiai de la Venetia, au fost respinse de majoritatea PSD - ALDE - UDMR.

Parlamentarii USR, despre dezbaterile din Comisia parlamentara speciala pe legile justitiei: Se intampla ceva de neacceptat in aceasta comisie, dar am ales sa ramanem aici, sa luptam pana la capat

Parlamentarii USR se declara nemultumiti, dar decisi sa 'lupte pana la capat' in lucrarile Comisiei speciale pentru domeniul justitiei, in care se discuta propunerea legislativa de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor, spre deosebire de membrii PNL si PMP care au parasit sala in prima parte a zilei, potrivit Agerpres.

Protest in Comisia Iordache. PNL si PMP au parasit dezbaterile pe legile justitiei

Parlamentarii PNL si PMP au parasit, miercuri, lucrarile comisiei speciale pentru domeniul justitiei, condusa de Florin Iordache, in care se discuta propunerea legislativa de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )