Libnet.ro
UNICEF

18:00

Informatii de ultima ora dupa ce Ilie Nastase a batut-o pe sotie. Ce a facut Ioana, chiar azi

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora dupa ce Ilie Nastase a batut-o pe sotie. Ce a facut Ioana, chiar azi

Ce a facut Ioana azi? Sotia lui Ilie Nastase e atent urmarita, dupa episodul violent petrecut in familia lor. Care sunt ultimele informatii despre situatia controversata in care se afla cei doi soti? Ce a facut Ioana Simion azi? Noutati din mariajul ei cu Ilie Nastase Lucrurile au scartait serios in familia Nastase, dupa episodul . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

Casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata. Informatii de ultima ora

Daca pana acum erau doar speculatii, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata chiar de catre Claudia Patrascanu. Fosta sotie a afaceristului a spus tot despre stirea momentului in showbiz-ul romanesc. Gabi Badalau si Bianca Dragusanu, la un pas de nunta Daca in urma cu o saptamana sustinea ca afaceristul este, in .

Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19. Sotia lui a ajuns la ATI

Rica Raducanu si sotia sa sunt internati in spital din cauza noului coronavirus. Acesta a intrat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a spus prin ce trece in aceste momente. Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19 Rica Raducanu a spus ca se simte bine, insa sotia sa a fost .

Rasturnare de situatie pentru mostenirea lui Dinu Patriciu. Informatii de ultima ora de la tribunal

Moartea omului de afaceri, Dinu Patriciu, in 2014, avea sa genereze un adevarat razboi intre cei ramasi in urma sa. Dana Patriciu, inca din 2017, a incercat sa intoarca in favoarea sa procesele intentate de la momentul citirii testamentului. in toti acesti ani au fost demarate mai multe procese, declaratii in presa, si un adevarat .

Ce a descoperit Streinu-Cercel in sangele celor vaccinati anti-covid-19. Informatii de ultima ora

Adrian Streinu-Cercel a spus ce s-a constat in urma testelor care li s-au facut persoanelor care s-au vaccinat cu prima doza de vaccin anti-coronavirus. Ce a descoperit Streinu-Cercel in sangele celor vaccinati anti-covid-19 El a precizat ca aceste persoane aveau in sange deja anticorpi protectori la virus. Am facut niste teste la cei care s-au .

DigiSport: Ilie Nastase, la un pas de faliment? Aproape toate firmele sale au sucombat Ce datorie are la banca

Dupa scandalul in care si-ar fi batut ultima sotie, problemele se tin scai de Ilie Nastase 74 de ani).

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului.

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Este lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei. Ce se intampla cu fostul numarul 1 WTA, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat secretul lui Ilie Nastase. Ce se intampla cu firmele fostului jucator de tenis Ilie Nastase a primit o lovitura dura. S-a .

Ilie Nastase rupe tacerea in scandalul momentului. Ce s-a intamplat in seara in care sotia sa a sunat la 112

Avem prima reactia lui Ilie Nastase vizavi de scandalul legat de faptul ca si-ar fi agresat sotia. Fostul tenismen ne-a dezvaluit in exclusivitate ce s-a intamplat in seara in care Ioana Nastase a sunat la 112 pentru a putea iesi din casa.

Ioana, detalii socante despre bataia incasata de la Ilie Nastase: Nu stiam daca mai ies vie! Ce spune despredivort

Inceputul noului an s-a lasat cu peripetii pentru cuplul format din Ioana Simion 45 de ani) si Ilie Nastase 74 de ani).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )