Libnet.ro
UNICEF

13:30

Inmatricularile Dacia cresc si cand piata scade. Care sunt cele mai recente date ACEA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inmatricularile Dacia cresc si cand piata scade. Care sunt cele mai recente date ACEA

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut cu 2,7% in luna ianuarie fata de aceeasi luna a anului trecut, la 4. 978 de unitati, in timp ce livrarile Dacia au crescut cu 7,3% in perioada analizata, la 30. 280 de unitati, peste avansul pietei. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Suntem pregatiti pentru un razboi? Care sunt marile carente ale industriei farma in fata cazurilor de forta majora

Piata farmaceutica din Romania ar fi vulnerabila in fata unei stari de forta majora, cum ar fi un cutremur ori un razboi, in contextul in care mari retrageri de pe piata au favorizat dependenta tarii de importuri, arata Dragos Damian, CEO Terapia.

Care sunt cele mai bune eBook readere

Pentru pasionatii de lectura am facut o lista cu cele mai bune eBook Readere gasite prin magazinele online de pe la noi. Daca planuiesti sa iti cumperi un eBook Reader in viitorul apropiat, ai o gama diversificata din care sa alegi si o diversitate de preturi, in functie de cat esti dispus sa investesti si [].

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )