Libnet.ro
UNICEF

01:05

INSP: 49 de persoane au murit din cauza GRIPEI

B1 B1,
INSP: 49 de persoane au murit din cauza GRIPEI

Creste bilantul mortilor din cauza gripei. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul victimelor a ajuns la. continuă pe B1

Alte doua persoane au murit din cauza gripei; numarul total al deceselor a urcat la 49

Autoritatile au anuntat, luni, alte doua decese cauzate de gripa, fiind vorba despre doi barbati, di.

Un consilier al liderului suprem iranian a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Numarul deceselor a ajuns la 66

Ministrul Iranian al sanatatii a anuntat luni alte 12 decese din cauza infectiei cu noul coronavirus, in timp ce televiziunea de stat a precizat ca printre morti se afla si un membru al consiliului consultativ al liderului suprem, relateaza Radio Free Europe.

Unitatile scolare inchise din cauza gripei, vineri. Sute de elevi si profesori, izolati la domiciliu ca preventie pentru COVID-19

Ministerul Educatiei a transmis situatia centralizata a unitatilor de invatamant inchise integral sau total din cauza epidemiei de gripa. Totodata, sute de copii si cadre didactice sunt izolate la domiciliu din cauza coronavirusului.

Primul mort din cauza coronavirusului pe nava Diamond Princess. Victima, un cetatean britanic

Primul om de pe vasul de croaziera Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anuntat reprezentantii Ministerului japonez al Sanatatii. Este vorba de un cetatean britanic. in carantina, pe nava, erau in total patru cetateni din Marea Britanie.

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane.

Care sunt efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti. Ce dificultati vor simti pacientii cu boli pulmonare cronice

Beatrice Mahler, managerul Institutui Marius Nasta, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )