Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un instructor de rafting a murit dupa ce a cazut in Jiu dintr-o barca. in incident au fost implicate mai multe persoane

Adevărul Adevărul,
Un instructor de rafting a murit dupa ce a cazut in Jiu dintr-o barca. in incident au fost implicate mai multe persoane

Un barbat de 42 de ani care facea, sambata, rafting pe raul Jiu a cazut in apa si a fost scos de prieteni, dar in stare de inconstienta. Medicii sositi la fata locului n-au reusit sa-l salveze. continuă pe Adevărul

Gorj: Un barbat de 42 de ani a murit dupa ce a cazut dintr-o barca de rafting n rul Jiu

Un barbat de 42 de ani care facea, sambata, rafting pe raul Jiu a cazut in apa si a fost scos de catre prieteni, dar in stare de inconstienta. Medicii sositi la fata locului n-au reusit sa-l salveze, transmite Agerpres.

Gorj: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-o barca de rafting in raul Jiu

Un barbat care facea pe raul Jiu a murit dupa ce a cazut in apa in zona Lainici, Gorj. Medicii sositi la fata locului n-au reusit sa-l salveze. Barbatul, in varsta de 42 de ani, a fost scos din.

Un barbat a decedat dupa ce a cazut dintr-o barca de rafting in raul Jiu

Un barbat de 42 de ani care facea, astazi, rafting pe raul Jiu a cazut in apa si a fost scos de catre prieteni, dar in stare de inconstienta. Medicii sositi la fata locului n-au reusit sa-l salveze, relateaza News. ro.

Accident la rafting in Defileul Jiului: Un barbat a murit, dupa ce a cazut in rau

Un barbat in varsta de 42 de ani a murit sambata dupa amiaza in urma accidentului la rafting care a avut loc in Defileul Jiului, au informat reprezentantii ISU Gorj. Potrivit acestora, barbatul cazut.

Hunedoara: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 5 al Spitalului Municipal

Un barbat, in varsta de 64 de ani, a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 5 al Spitalului Municipal Grigore Alexandrescu din Hunedoara, unde era internat. Barbatul era internat in sectia de.

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart.

VIDEO Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )