Libnet.ro
UNICEF

16:45

Intermarium, scutul est- europenilor impotriva Rusiei. Donald Trump vine in Polonia pentru a consolida parteneriatul cu tarile din flancul estic al NATO

România Liberă România Liberă,
Intermarium, scutul est- europenilor impotriva Rusiei. Donald Trump vine in Polonia pentru a consolida parteneriatul cu tarile din flancul estic al NATO

La 6 iulie, la Varsovia, presedintele american, Donald Trump, va participa la summit-ul Three Seas Initiative, care va intruni liderii a 12 tari membre UE ce au deschidere la Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica. continuă pe România Liberă

Donald Trump, pentru a doua oara in Europa. Ce le va aduce est-europenilor

Presedintele SUA Donald Trump se intoarce, astazi, in Europa, pentru a lua parte la summit-ul celor trei Mari de la Varsovia si la primul sau summit G20 ce se va desfasura la sfarsitul saptamanii la Hambrug.

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump. Presedintele SUA vine la summitul statelor din Europa Centrala si de Est

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica Adriatica Neagra), care va avea loc la Varsovia. in Polonia va fi prezent si presedintele SUA Donald Trump.

Donald Trump a discutat cu presedintele Egiptului despre crizele din Qatar si Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, in cadrul careia au discutat despre crizele din Qatar si Coreea de Nord.

Donald Trump, pentru a doua oara in Europa

Presedintele SUA Donald Trump se intoarce, astazi, in Europa, pentru a lua parte la summit-ul celor trei Mari de la Varsovia si la primul sau summit G20 ce se va desfasura la sfarsitul saptamanii la Hambrug.

Summitul G20 de la Hamburg, cel mai tensionat din istoria organizatiei: Donald Trump, discutii delicate cu Xi Jinping, Vladimir Putin si Angela Merkel

Summitul G20 de vineri si sambata, la Hamburg, se anunta unul dintre cele mai conflictuale de la crearea acestui forum, in 2008, tensiunile bilaterale fiind hranite de actualitatea internationala si de divergentele de fond cu presedintele american Donald Trump, scrie AFP.

Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Ambasada SUA de la Bucuresti a gazduit si anul acesta o receptie cu ocazia Zilei Independentei, cu mii de invitati, fiind aleasa ca tema baseball-ul si legenda americana Jackie Robinson, primul jucator de culoare din MLB, potrivit news. ro. Evenimentul a reunit politicieni, diplomati, oameni de afaceri si de cultura, care au ascultat discursurile lui Klaus Iohannis si Hans Klemm, in care personaj principal a fost presedintele american Donald Trump,.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, la summitul G20

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul summitului G20 de la Hamburg, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov.

Donald Trump a primit o scrisoare in limba romana. Din pacate, era plina de greseli gramaticale. Cine i-a scris presedintelui american

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a scris un mesaj de felicitare presedintelui SUA, Donald Trump. Adresarea este prilejuita de celebrarea celei de-a 241-a aniversare a Independentei SUA. Textul.

Donald Trump si Angela Merkel, intalnire inainte de summitul G20

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si Donald Trump vor avea o intrevedere inaintea summitului G20, care se va desfasura in orasul german Hamburg pe 7-8 iulie. Un purtator de cuvant al.

Convorbire tensionata intre Donald Trump si Xi Jinping: divergentele dintre Statele Unite si China se acutizeaza

Presedintele Chinei, Xi Jinping, l-a avertizat pe Donald Trump cu privire la factorii negativi ce au aparut in relatia lor bilaterala, mesaj ce a venit la doar cateva ore dupa ce China a criticat dur decizia Washington-ului de a trimite un distrugator in apropierea insulelor disputate din Marea Chinei de Sud.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )