Libnet.ro
UNICEF

09:31

Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Adevărul Adevărul,
Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Intr-un discurs tinut joi la summitul International Leadership al Ligii Antidefaimare, unde a primit un premiu, actorul britanic de comedie Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din filmul Borat, a denuntat retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube ca cele mai puternice masini de propaganda din istorie, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG: Masini de spalat rufe cu uscator. Cele mai bune alegeri

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea. Iata cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG:.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Romania, tara cu cele mai mici cheltuieli pentru protectia sociala din UE

Romania a avut in 2017 cele mai mici cheltuieli pentru programele de protectie sociale din Uniunea Europeana, dedicand doar 14,4% din Produsul Intern Brut, in timp ce media UE a fost de 27,9% din PIB, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Tarile cu cele mai sustenabile politici energetice. Pe ce loc se situeaza Romania (FOTO)

Elvetia, Suedia, Danemarca si Marea Britanie sunt tarile cu cele mai sustenabile politici energetice din lume, conform unui studiu efectuat de Visual Capitalist. Astfel, pe o scara de la 0 la 100, Elvetia are.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Carte despre sinucideri

Un tip la biblioteca: - Fiti amabila, vreau si eu o carte despre sinucideri! - Fugi de-aici, ca tu n-o mai aduci inapoi! .

Ce cauta romanii pe Google si YouTube: Ce zi e azi? si Cum sa faci bani?, cele mai frecvente intrebari - Studiu

De la inceputul anului, romanii au cautat cel mai des, pe Google, informatii despre: Game of Thrones, Facebook, Simona Halep, Liviu Dragnea, cum se calculeaza somajul sau despre cazul de la Caracal, potrivit unui studiu realizat de o agentie de SEO.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Unde a uitat o blonda telefonul

O blonda in troleibuz. La un moment dat ii suna telefonul mobil. Ea incepe sa-l caute: in buzunar, in geanta, insa nu-l gaseste. In cele din urma spune: La naiba! Sigur l-am uitat la serviciu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Tata

Bula catre tatal sau: - Tata, am doua intrebari: Prima: - Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Si a 2-a: - De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul din canal

Un politist cade in canal. Se uita in sus si spune: -Doamne, bine ca nu are capac, altfel nu mai ieseam de aici! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dialog pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )