Libnet.ro
UNICEF

05:45

Interventie a SRI pentru ridicarea unui obiect suspect, cazut in Drobeta Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Interventie a SRI pentru ridicarea unui obiect suspect, cazut in Drobeta Turnu Severin

Specialistii Serviciului Roman de Informatii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin, politistii si jandarmii securizand zona pe parcursul operatiunii. continuă pe Adevărul

Drobeta Turnu Severin: Specialistii din cadrul SRI au intervenit pentru ridicarea unui obiect suspect, cazut in apropierea unei biserici

Specialistii din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu.

S-a auzit puternic. Un obiect suspect a cazut in apropierea unei biserici din Drobeta-Turnu Severin

Specialistii Serviciului Roman de Informa?ii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta-Turnu Severin,.

FOTO: Interventie a SRI, in Drobeta Turnu Severin. Ce s-a intamplat

Specialistii Serviciului Roman de Informatii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin.

Presedintia sud-coreeana: Cele doua Corei au incheiat negocierile pentru evitarea unui conflict armat

Presedintia sud-coreeana a anunta luni ca cele doua Corei au incheiat negocierile maraton incepute sambata, in localitatea de frontiera Panmunjom, in vederea evitarii unui conflict armat in Peninsula.

Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Aurel Gavril Cocoras pentru savarsirea de infractiuni de talharie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei care precizeaza ca inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )