Libnet.ro
UNICEF

11:15

INTERVIU Costin Raiu, Kaspersky Lab: Cele mai importante atacuri informatce impotriva institutiilor guvernamentale din Romania au fost lansate de vorbitori de limba rusa

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Costin Raiu, Kaspersky Lab: Cele mai importante atacuri informatce impotriva institutiilor guvernamentale din Romania au fost lansate de vorbitori de limba rusa

Atacurile cibernetice devin tot mai complexe si diverse studii scot la iveala lucruri surprinzatoare. Grupurile infractionale se ataca intre ele si din acest mic razboi pot genera victime colaterale. In interviul acordat HotNews. ro de Costin Raiu de la Kaspersky puteti citi despre amenintarile informatice rusesti care tintesc institutii din Romania, dar si despre cum ar trebui sa privim posibilitatea unui razboi cibernetic total. In articol puteti citi si despre borcanele de miere cibernetice puse pentru a atrage ursul dar si despre cum gestioneaza compania rusa animozitatea cu care este privita Federatia Rusa care e responsabila pentru criza din Ucraina. Costin Raiu este director global al echipei de Cercetare si Analiza Director Global Research Analysis Team). continuă pe Hotnews

Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Pe 8 iunie are loc discursul inaugural pentru WWDC 2015, seria de conferinte Apple, care marcheaza debutul de noi versiuni software ale companiei in fiecare an. in 2015, asteptam iOS 9 si o noua versiune de OS X, precum si alte noutati. O privire asupra iOS 9 Urmatoarea lansare iOS nu va implica tablete si [] Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

Horia Roman- Patapievici: Cele mai importante lucruri nu se vad

Lansarea volumului Partea nevazuta decide totul de Horia-Roman Patapievici, bestseller Bookfest 2015, a avut loc joi la Libraria Humanitas de la Cismigiu. Autorul Horia-Roman Patapievici, filosoful Gabriel Liiceanu si criticul Dan C. Mihailescu au participat la lansare. Tot sensul vietii noastre poate fi gandit ca o aducere la vizibilitate, prin felul nostru de a vedea, a partii de nevazut din lume si din fiecare, spunea H. Patapievici.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocurisunt capabile de performante remarcabile, indiferent de cerinte, iar gama larga de preturi la face accesibile tuturor. Cand vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizata. Indiferent de preferinte, consola este cea mai simpla solutie, fiind mai mult decat suficienta pentru utilizatorul de rand. Foarte multi utilizatori, insa, prefera [] Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! .

INS: Castigul salarial net a fost de 1.857 lei in aprilie. Cele mai mari salarii se gasesc in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in hoteluri si restaurante

Castigul salarial mediu net s-a ridicat la 1. 857 in luna aprilie 2015, in crestere cu 28 de lei 1,5%) fata luna martie, cele mai mari venituri realizandu-se in extractia titeiului si a gazelor, respectiv 5. 031 de lei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, unde media a fost de 1. 014 lei, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Am realizat pentru tineo selectie cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android numai bune sa omori timpul daca ai la indemana un telefon sau o tableta. incet, incet, jocurile pe calculator pierd teren in fata jocurilor pe dispozitivele mobile. Tocmai din acest motiv am selectat o lista cu cele mai bune jocuri de [] Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Destinatii care ofera conditii ideale pentru mersul pe doua roti

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Chiar daca acasa nu au deocamdata cele mai bune conditii de mers cu bicicleta, romanii trebuie sa stie ca exista multe orase europene unde pot merge in vacanta si isi pot lua fara probleme si bicicleta. Aceste destinatii ofera cele mai bune conditii pentru biciclisti.

Cele mai frecvente boli la pisici

Cele mai frecvente boli la pisici. Pisicile sunt animale de companie preferate de multe persoane, pentru ca sunt afectuoase, curate si au efecte pozitive asupra starii emotionale a stapanului. Se intampla insa ca uneori pisicutele sa aiba anumite probleme de sanatate, care trebuie urgent rezolvate de medicul veterinar.

Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO]

Platforma Street View de la Google, integrata in hartile Google Maps, este cel mai bun mod de a explora locurile in care vrei sa ajungi, inainte sa ajungi acolo. Totusi, pe langa Turnul Eiffel, piramidele din Giza sau, de ce nu, locuinta utilizatorilor, pe Street View exista si cateva destinatii infricosatoare. Cei de la Mashableau [] Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )