Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce au interzis Ponta si Holender baletul la Enescu?

România Liberă România Liberă,
De ce au interzis Ponta si Holender baletul la Enescu?

In 2015, din cauza reducerii cu 25% a bugetului alocat de Guvern celui mai important eveniment cultural al tarii, Festivalul International George Enescu, manifestarile se vor intinde pe doar trei saptamani, nu pe aproape o luna cum a fost cazul editiilor precedente si, dupa o consultare pe care Ioan Holender, directorul artistic al festivalului, a avut-o cu prim-ministrul, Victor Ponta, s-a renuntat complet la spectacolele de dans. continuă pe România Liberă

De ce au interzis Ponta si Holender baletul la Enescu?

In 2015, din cauza reducerii cu 25% a bugetului alocat de Guvern celui mai important eveniment cultural al tarii, Festivalul International George Enescu, manifestarile se vor intinde pe doar trei saptamani, nu pe aproape o luna cum a fost cazul editiilor precedente si, dupa o consultare pe care Ioan Holender, directorul artistic al festivalului, a avut-o cu prim-ministrul, Victor Ponta, s-a renuntat complet la spectacolele de dans.

Peste 824.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din Ucraina

Mai mult de 824. 000 de persoane au fost fortate sa-si paraseasca locuintele din Ucraina din cauza conflictului declansat la inceputul anului, a anuntat vineri inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati.

Circulatie ingreunata pe autostrazile A1 si A2, din cauza zapezii

Circulatia pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta este ingreunata din cauza zapezii, care in unele zone masoara unu-doi centimetri, dar si a poleiului.

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele din cauza asocierii cu teroristii

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele, pentru a doua oara intr-un an, din cauza pierderii cauzate de asocierea acesteia cu gruparea terorista Stat Islamic, informeaza ch.

Rapusa de viciu! Elizabeth Pena a murit din cauza alcoolului

Misterul s-a elucidat in cazul mortii actritei Elizabeth Pena. Vedeta din seriale ca Modern Family, Matodor sau Justice League a murit din cauza abuzului de alcool.

Ce au aflat arheologii despre Tutankamon: Suferinta lui era uriasa, din cauza asta a murit

Faraonul copil Tutankamon, celebru pentru impresionantul tezaur descoperit in mormantul sau in 1922 de arheologul britanic Howard Carter, suferea din cauza unor diformitati, conform unui studiu ce va fi.

Teroare in Segarcea. Zeci de persoane ar putea fi infectate cu HIV din cauza unui tanar

Zeci de persoane din Segarcea, judetul Dolj, ar putea fi infectate cu virusul HIV din cauza unui tanar de 28 de ani care a intretinut relatii sexuale cu mai multe fete fara sa le spuna ca este bolnav. Tanarul a murit in urma cu cateva zile, iar la autopsie autoritatile au aflat ca acesta era infectat cu virusul HIV.

Peste 824.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul Ucrainei - ONU

Cel putin 430. 000 de persoane s-au mutat in alte locuri din Ucraina, 387. 000 au fugit in Rusia, 6. 600 au solicitat azil in UE.

Romania cheltuie, anual, peste 1 miliard de lei din cauza fumatului

Primul studiu de impact economic al consumului de tutun asupra sistemului public de sanatate din Romania a aratat ca, anual, autoritatile cheltuiesc peste un miliard de lei pentru bolile asociate fumatului.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )