Libnet.ro
UNICEF

01:05

intre timp, cultura din Romania...

Adevărul Adevărul,
intre timp, cultura din Romania...

Intr-o tara in care nu se intampla mare lucru din punct de vedere cultural, iata ca saptamana aceasta cuprinde trei evenimente care pot influenta cultura si, in mod particular, muzica din patria noastra. continuă pe Adevărul

Peste 6 milioane dolari pentru automatizarea sistemelor de livrare a carburantilor din Romania

Grupul KMG International va aloca pana in 2018 peste 6 milioane dolari pentru modernizarea si automatizarea sistemelor de incarcare-descarcare a carburantilor din depozitele detinute pe plan intern, dar si a terminalelor din cadrul rafinariei Petromidia Navodari - cea mai mare unitate de profil din Romania si una dintre cele mai moderne din regiunea Marii Negre, potrivit unui comunicat al KMG International.

2015, cel mai slab Black Friday din Romania

Black Friday-ul din Romania, de pe 20 noiembrie, a insemnat pe partea de electronice telefoane, gadgeturi, laptop-uri, tablete etc) cea mai slaba oferta de cand a fost introdus la noi in tara.

Nobel Oil va deschide in 19 noiembrie prima sa benzinarie din Romania, la Iasi

Compania petroliera Nobel Oil va deschide, pe 19 noiembrie, prima sa benzinarie din Romania, la Iasi, a declarat, luni, Michael Wring, seful Nobel Oil Services UK Ltd, pentru agentia azera de presa Trend, citata de Agerpres.

Promisiunea lui Ronnie OSullivan pentru fanii snookerului din Romania

Prezent pentru prima data in Romania, Ronnie OSullivan a facut o promisiune fanilor snookerului din tara noastra la finalul meciului demonstrativ disputat sambata seara in compania conationalului sau englez Stuart Bingham sub cupola Circului Globus din Capitala.

BNR anunta cele 10 banci de importanta sistemica din Romania

BNR a identificat 10 banci de importanta sistemica in piata romaneasca, institutii pe care va incerca cu orice pret sa le resusciteze in cazul unei crize, avand in vedere ca detin 72% din activele sistemului bancar, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )