Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce intrerupe Victor Ponta concediul social democratilor

România Liberă România Liberă,
De ce intrerupe Victor Ponta concediul social democratilor

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, colegilor lui, dar si opozitiei sa se reuneasca marti la ora 12. 30 pentru a discuta statutul deputatilor si senatorilor, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Victor Ponta ii cheama pe social democrati din concediu pentru statut (VIDEO)

Victor Ponta a facut luni, apel la colegi, dar si la opozitie pentru a se reuni marti, la ora 13:30, sa discute statutul deputatilor si senatorilor, informeaza B1 TV. Acestia vor veni din concediu, special.

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii.

Victor Ponta cere ANAF sa imblanzeasca sanctiunile date firmelor care au nereguli

De saptamana aceasta se produc schimbari majore in ceea ce priveste modul de functionare al ANAF, informeaza B1 TV. Premierul Victor Ponta a cerut ca, in sedinta de maine, Ministerul Finantelor sa prezinte pa.

Victor Ponta: Basescu trebuie sa plateasca politic si penal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa plateasca pentru toate relele pe care le-a facut si considera ca trebuie sa plateasca politic si penal. El a subliniat.

Victor Ponta, despre planul PNL privind alegeri anticipate: O gogoasa

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu crede in planul PNL pentru alegeri anticipate si la catalogat drept o gogoasa. El a amintit ca nici nu au existat alegeri anticipate din 1989 pana azi. Va spun foarte.

Victor Ponta, taxat de reprezentantul liberal al Diasporei: Vrem reforma fiscala, dar blocam un drept fundamental. Dreptul la vot nu e o lozinca

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Raetchi, afirma ca premierul Victor Ponta trebuie sa deblocheze situatia privind votul romanilor din strainatate si sa inteleaga ca dreptul la vot nu.

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Victor Ponta: Pregatim un bilant de trei ani pentru guvernare, sa ne stabilim prioritati noi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, de la sediul PSD, ca a amintit colegilor parlamentari din partid sa vina maine in plenul Parlamentului, pentru sedinta comuna in care se va discuta legea stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )