Libnet.ro
UNICEF

05:45

Inundatii devastatoare in Grecia. Cel putin sapte oameni au murit - VIDEO

Antena3 Antena3,
Inundatii devastatoare in Grecia. Cel putin sapte oameni au murit - VIDEO

Cel putin saptepersoane si-au pierdut viata miercuri, dupa o ploaie torentiala produsa brusc in noaptea de marti, in urma careia drumurile au fost inundate, iar locuitorii au ramas blocati. continuă pe Antena3

Cutremur puternic la granita dintre Iran si Irak/ Cel putin sapte persoane au murit

Un cutremur puternic a lovit duminica nordul Irakului, provocand daune in satele de peste granita de Iran, unde televiziunea de stat a comunicat ca cel putin sase persoane au fost ucise, informeaza Reuters.

Incident aviatic in Rusia. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata, dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit

Un avion de pasageri s-a prabusit in timp ce executa manevrele de aterizare pe un aeroport din Rusia au anuntat serviciile de urgenta, care au precizat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata si.

UPDATE Cutremur puternic la granita dintre Iran si Irak: Cel putin 129 de morti

Cel putin 129 de oameni au murit in urma unui cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter care a avut loc duminica in apropierea frontierei dintre Iran si Irak, anunta AFP.

UPDATE Cutremur puternic la granita dintre Iran si Irak/ Peste 61 de morti si 300 de raniti

Cel putin 61 de oameni au murit si alti 300 au fost raniti in Iran in urma unui cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter care a avut loc duminica in apropierea frontierei dintre Iran si Irak.

Cel putin 328 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

ACTUALIZARE 11:55 Bilantul victimelor a crescut la cel putin 328 de morti Bilantul victimelor cutremurului de la frontiera iraniano-irakiana a ajuns la cel putin 328 de morti, potrivit agentie iraniene de stat Irna, scrie The Associated Press. Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

Un avion s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica. Sunt cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit, in Tanzania, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica, informeaza site-ul agentiei Reuters. Avionul, de.

Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin patru morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

Cel putin 145 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )