Libnet.ro
UNICEF

00:07

Investitie de 50 de milioane de euro: Air-France ridica miza pe segmentul de lux si lanseaza cabinele La Premiere

Adevărul Adevărul,
Investitie de 50 de milioane de euro: Air-France ridica miza pe segmentul de lux si lanseaza cabinele La Premiere

Generalul Charles de Gaulle a fost primul sef de stat din Occident care avut initiativa cu 50 de ani in urma de a recunoaste China populara. La jumatate de secol de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari, managerii unei companii pe jumatate franceze, Air-France KLM, isi pun sperantele in China, dar mai ales in potentialul segmentului de lux din Asia, pentru a-si creste veniturile. continuă pe Adevărul

Investitie de 50 mil. euro: Air-France ridica miza pe segmentul de lux si lanseaza cabinele La Premiere

Generalul Charles de Gaulle a fost primul sef de stat din Occident care avut initiativa cu 50 de ani in urma de a recunoaste China populara. La jumatate de secol de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari, managerii unei companii pe.

Menatwork tinteste afaceri de circa 50 milioane euro, pentru acest an

Reporter: Anul trecut, ati inregistrat afaceri de 44 milioane de euro. Care credeti ca va fi valoarea acestora in acest an? Luigi Caverni: Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii complete pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012.

Cum arata La Premiere, zborul de lux lansat de Air France

Air France a prezentat la Shanghai noile cabine haute couture La Premiere, prin care operatorul aerian raspunde miscarilor competitorilor dintr-o piata tot mai competitiva.

Investitie de 120 milioane euro din fonduri europene pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi, in urmatorii doi ani, aproape 120 milioane de euro, din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect de HG lansat in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediului.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

S Group Cehia a finalizat cladirea de birouri Green Gate din Bucuresti, investitie de 57,5 milioane euro

Compania S Group Holding din Cehia a finalizat cladirea de birouri Green Gate langa Piata Chirigiu, cel mai mare proiect de birouri care va fi livrat anul acesta in Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 31. 000 metri patrati, dupa o investitie de 57,5 milioane de euro.

Bosch a inaugurat in Cluj o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 milioane euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane de euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )