Libnet.ro
UNICEF

11:45

Investitie de cinci milioane de euro in construirea nodului rutier de la Soimus, pe viitoarea autostrada Lugoj - Deva

Adevărul Adevărul,
Investitie de cinci milioane de euro in construirea nodului rutier de la Soimus, pe viitoarea autostrada Lugoj - Deva

Demersurile autoritatilor hunedorene pentru realizarea unui nod rutier pe autostrada A1 mai apropiat celor doua municipii, au esuat. in schimb, reprezentantii Ministerului Transporturilor promit o investitie de cinci milioane de euro in realizarea iesirii de pe autostrada, la Soimus. continuă pe Adevărul

Symmetrica, investitii de 23 milioane euro in ultimii 20 de ani

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, a realizat, in cei 20 de ani de la infiintare, investitii totale de 23 milioane euro, dintre care 18,5 milioane euro directionati catre cele cinci unitati de productie, conform unui comunicat trimis redactiei.

Papalekas a strans 144 milioane euro pentru investitii

Investitorul imobiliar grec Ioannis Papalekas a atras 144 milioane euro de pe bursa de la Londra, bani care vor fi utiliza and ti pentru investitii, potrivit unui comunicat publicat ieri de Globalworth, surse din presa transmitand ca fondurile vor fi folosite inclusiv pentru cumpararea cladirii de birouri UniCredit HQ din Capitala Piata Presei).

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa.

Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Comisia Europeana a aprobat o investi and tie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru cura and tarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite jude and te ale Romaniei, potrivit unui raport al Comisiei Europene remis redactiei.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )