Libnet.ro
UNICEF

05:15

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Adevărul Adevărul,
Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa. continuă pe Adevărul

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza circa 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut, unul dintre contracte vizand o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa, potrivit surselor din presa.

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 mil. euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza circa 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua.

Business report: Ministrul Energiei: Nu vom suferi deloc daca rusii taie gazul, chiar daca nu ne-o dorim; Cele mai ieftine masini de pe piata locala; Ce beneficii avem de pe urma crizei din Ucraina

Bank of Cyprus a vandut aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Bank of Cyprus a vandut, ieri, pentru 368,1 milioane lei 82,5 milioane euro), aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania. Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )